Ce inele de logodna poarta celebritatile ?

21 decembrie 2015
Autor:
Content SEO

Tot ceea ce face o celebritate in ziua de azi este descris si dezbatut in tabloide, pe Facebook, pe Twitter sau pe alte surse media si retele de socializare. Stim cu totii ca cea mai mare parte din treaba pe care o fac celebritatile este planificata de “oamenii lor” si este destinata ca lumea sa o vada, sa o discute si sa o admire. Fie ca este vorba de salata si ceaiul cu gheata pe care il consuma gemenele Olsen la vreun restaurant de fite, sau de apelurile radio pe care le emite Lindsey Lohan dintr-un taxi din Manahattan, cele mai multe dintre celebritati sunt, de obicei, pregatite sa fie asteptate de paparazzi gata sa le fotografieze si sa le procure cate un subiect media.

Unul dintre putinele lucruri din viata care este privat si personal, chiar si pentru un star de cinema celebru si bogat, model sau muzician, este propunerea in casatorie. Se zvoneste ca multe celebritati au fost la Harry Winston sau la Neil Lane pentru a cauta diamante. Un actor foarte cunoscut, celebru nu numai pentru ca a jucat in “That 70s Show”, dar si pentru faptul ca a fost o mare perioada de timp un burlac convins, a cauzat agitatie atunci cand a fost reperat intr-un cunoscut magazin din Los Angeles in care se vand inele de logodna.

Odata ce unei celebritati i se face o cerere in casatorie careia i se raspunde cu “Da”, povestea este anuntata oficial de catre PR-ul acesteia, care publica fotografii cu inelul de logodna spectaculos pe toate blogurile, emisiunile TV de barfe si pe alte medii. Unele dintre cele mai populare vedete care si-au afisat in mod indelungat inelul de logodna sunt:

Mariah Carey – Aceasta a primit un inel de logodna cu un smarald gigantic in centru, inconjurat de un halou de diamante roz in forma de semiluna.

Heidi Klum – Frumoasa vedeta a primit de la romanticul sau sot, cantaretul Seal, un inel de logodna cu diamant galben, de o frumusete ce taia respiratia fiecarui privitor.

Jennifer Garner – Talentata actrita a primit de la sotul ei, Ben Affleck, un inel de logodna vintage cu diamant rotund in centru si cu doua safire in stanga si in dreapta diamantului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram