Oferta de Craciun Pachet Sonorizare Biserica

18 decembrie 2015

Fie ca sunteti un slujitor al bisericii – preot, dascal, fie un sponsor pentru Lacasul Domnului, cu singuranta cunoasteti necesitatea modernizarii sonorizarii, atat pentru biserica, cat si pentru enoriasii care vin la slujbe.
Aflati solutia Amro Grup adusa odata cu acest pachet de sonorizare. De la echipamentele in functie de necesitatile concrete, la suportul pentru alegerea si achizitionarea produselor de calitate, de putere medie, corect pozitionate si adaptate problemelor de sonorizare cu care va confruntati.
Daca obiectivele urmarite de dumneavoastra pentru sonorizarea lacasului de cult sunt:
randamentul cel mai bun al unei sonorizari pentru biserica;
sistem usor de folosit, doar cu dotarile necesare;
lipsa problemelor cu zgomotele de fond si interferentele;
lipsa efectului de antimicrofonie;
radioficarea cu fir sau wireless;
echipamente care nu necesita un reglaj complicat;
suport tehnic acordat de specialistii nostri cu experienta indelungata in sonorizarea pentru biserici.

Atunci, sunteti chiar in locul si la timpul potrivit. Amro Grup propune un sistem de sonorizare complet pentru biserici – cu reglarea sunetului separata pentru interior si exterior: 3 microfoane profesionale (LDF 320), un receiver cu lavaliera profesionala Proel (WM 600H) si un amplificator de sunet de 120-180watti (Proel AMP120XL).

1. PENTRU INTERIOR: 4 difuzoare audio pe doua cai, discrete, ce reproduc fidel vocea (XE35 TB).

2. PENTRU EXTERIOR: 2 proiectoare de sunet care dirijeaza sunetul in asa fel incat sa nu deranjeze vecinatatea (Proel PR30PL).

Prindeti acum oferta speciala de Craciun!

Cu o experienta de peste 150 de biserici, catedrale si manastiri, specialistii Amro va asteapta cu oferte personalizate, echipamente profesionale la costuri rezonabile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram