4 ponturi pentru a face un apartament de vanzare mic sa para mai spatios

17 decembrie 2015
Autor:
AUTHORITY

Ofertele companiei despre care vom discuta se orienteaza catre sectorul de lux al tranzactiilor din domeniul imobiliar, punand la dispozitia clientilor locuinte din cele mai elegante cartiere ale Bucurestiului.

Va plac amenajarile interioare elegante si va doriti un apartament modern, cu finisaje de cea mai buna calitate? Compania va aduce o serie de propuneri referitoare la locuinte spatioase si amenajate cu materiale de ultima generatie. Confruntand propunerile de la sectiunea apartamentelor de vanzare de la Regatta bucuria impactului unui pret atractiv intr-o zona ce va tenteaza vine uneori acompaniata de dezamagirea data de suprafata retransa. Daca senzatia unui spatiu perceput drept limitativ va afecteaza confortul interior, va prezentam cateva recomandari pentru ca suprafetele incaperilor din locuinta dvs sa para cat mai primitoare cu putinta.

Nuantele si motivele abordate in zugraveala din apartament

Cea mai inspirata alegere pentru a conferi senzatia unor suprafete spatioase este data de vopsirea peretilor in tonuri delicate intr-o dispunere monocromatica si in special in alb imaculat. In acelasi timp, decorul tavanului poate aborda varii motive, inducand iluzia optica a inaltimii incaperii.

Dispunerea oglinzilor in incaperi

O locuinta poate parea nebanuit de mare gratie unei dispuneri ingenioase a oglinzilor. In primul rand incaperile devin semnificativ mai luminoase daca unghiul reflectiei oglinzii intalneste razele soarelui. Acest fenomen al disperiei luminii prin intersectarea razelor a doua surse poate fi creat prin pozitionarea oglinzii fie pe un plan opus, fie pe unul perpendicular ferestrei. Imbracarea unui intreg perete in oglinzi va intriga atragand constant atentia spre cautarea cu privirea a celeilalte jumatati a incaperii, chiar daca realizam ca aceasta este doar reflectia camerei in care ne aflam. Noi franturi din imaginea incaperii vor aparea prin dispunerea intr-un colt al peretelui a unui grup de oglinzi in dimensiuni reduse.
In mod curios, aceeasi iluzie optica a suprafetei crescute este garantata inclusiv de acoperirea tavanului cu oglinzi.

Alegerea corecta a pieselor de mobilier

In special din rationamente de spatiu, in mod evident se vor evita piesele de mobilier masive ce vor ingreuna atat amenajarea spatiului, facandu-l unul compact cat si confortul senzorial al persoanelor ce vor pasi in respectiva incapere. Indreptati-va in amenajare spre mobilierul compact, in linii minimaliste, fara elemente decorative.
Piesele alese pot prelua un binom de culoare, insa tonurile deschise in variant monocromatica sustine cel mai eficient intentia de creare a iluziei optice a spatiului. Nu uitati ca mobilierul devin al doilea punct focal al culorii dupa perti, asadar tonurile inchise vor avea acelasi efect al contractiei incaperii.
Structurile modulare dispuse pe perete va vor garanta o exploatare eficienta a spatiului.

Ornamentarea spatiului din locuinta dumneavoastra

Dintotdeauna o camera ce prezinta un décor excesiv va aglomera spatiul, obosind privirea. Bineinteles, acest fenomen nu ar trebui sa va tina deoparte de lucrari de arta, obiecte decorative sau fotografii spre care nutriti o legatura emotionala, insa nu uitati ornamentarea restransa va oferi intotdeauna iluzia spatiului.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram