COMUNICAT DE PRESA CONFERINTA DE INCHIDERE A PROIECTULUI Ia atitudine prin dezvoltare si cunoastere

14 decembrie 2015

FUNDATIA DEZVOLTARE IN EUROPA organizeaza conferinta de inchidere a proiectului grant „Ia atitudine prin dezvoltare si cunoastere!”, ID POSDRU/129/5.1/G/134487. Evenimentul va avea loc luni, 14 Decembrie 2015, ora 11.00 la Hotel Central, Sala Alfa - Bulevardul Republicii, Nr.1, Ploiesti.
Proiectul a fost implementat de catre Fundatia Dezvoltare in Europa, in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Agentia Judeteana pentru ocuparea fortei de munca Prahova, Agentia Judeteana pentru ocuparea fortei de munca Teleorman, Centrul Pentru Inovatie si Dezvoltare C.P.I.&D. SRL si Innovazione Terziario Scarl Italia.
Obiectivul proiectului a constat in cresterea nivelului de competitivitate pentru 509 someri, someri tineri, someri de lunga durata si persoane aflate in cautarea unui loc de munca din regiunea de dezvoltare Sud-Muntenia, prin implementarea unui complex flexibil si articulat de masuri active in vederea promovarii si facilitarii acestora pe piata muncii, in sprijinul dezvoltarii regionale, cresterii competitivitatii resurselor umane si promovarii coeziunii economice si sociale.
In cadrul proiectului au fost organizate urmatoarele cursuri gratuite de formare profesionala: Inspector/referent resurse umane, Comunicare in limba engleză, Comunicare in limba italiana, Competente antreprenoriale, Competente Informatice, Brutar, Lucrator in comert, Macelar, Ospatar (chelner)-vanzator in unitati de alimentatie, Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist, Maseur, Receptioner de Hotel, Cofetar, Camerista.
Rezultatele proiectului vor fi prezentate in cadrul evenimentului. Dintre invitati vor face parte grupul tinta implicat in proiect, echipa de management a proiectului, reprezentanti ai mass-media si alte persoane interesate.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5 „Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.1. “Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram