Primii pasi in antreprenoriat

2 decembrie 2015

In perioada 02 – 03 decembrie 2015 vor fi organizate in cadrul proiectului “Drepturi egale pentru șanse egale”, ID POSDRU 145/6.3/G/134750 – Activitatea A.6 Furnizarea serviciilor suport pentru femei in vederea initierii/consolidarii cunostintelor antreprenoriale, 5 evenimente de tip workshop la care estimam ca vor participa in total 100 de femei. Planificarea evenimentelor:
Pe data de 2 decembrie 2015 vor fi organizate la Vaslui 3 workshop-uri unde sunt asteptate sa participe cate 20 de femei la fiecare eveniment. Locatia evenimentelor: sediul Uniunii Judetene CNSLR Fratia, filiala Vaslui.
Pe data de 3 decembrie 2015 vor fi organizate la Iasi 2 workshop-uri unde sunt asteptate sa participe cate 20 de femei la fiecare eveniment. Locatia evenimentelor: Casa de Cultura a Sindicatelor Iasi.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 si este implementat de Fundatia Dezvoltare in Europa in parteneriat cu Uniunea Judeteana CNSLR-Fratia – Filiala Vaslui, Eurodezvoltare SRL si partenerul transnational din Italia, ST SRL.
Obiectivul proiectului este promovarea respectarii principiului egalitatii de sanse si de gen, a tratamentului si a accesului egal pe piata muncii, in vederea constientizarii drepturilor egale in domeniul legislatiei muncii si in depasirea stereotipurilor culturale prin actiuni de informare, dezvoltare si furnizare de programe de calificare/recalificare, specializare/perfectionare pentru 594 de femei in vederea integrarii/reintegrarii si mentinerii pe piata muncii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram