Servicii Deratizare Dezinsectie Dezinfectie

29 noiembrie 2015

Igiena construct va ofera servicii deratizare, dezinsectie, dezinfectie si igienizare ac-clima de cea mai buna calitate, rapide si sigure in Bucuresti si Ilfov. Oferim servicii de deratizare pentru locuinta dumneavoastra sau la nivel industrial pentru afecerea dumneavoastra, servicii complete dezinsectie pentru locuinta dumneavoastra, dar si pentru magazine, restaurante baruri si localuri si servicii de dezinfectie pentru locuinte, case, apartamente, vile, localuri, baruri si restaurante. De asemenea, va oferim si serviciul de curatarea sistemelor de climatizare, AC, eliminand definitiv mirosurile din sistemele de climatizare si imedicand dezvoltarea in viitor a bacteriilor.
Ne puteti contacta la numarul de telefon 0721046950 sau 0763692643.
Oferim si servicii de curatenie dupa constructii, indiferent de gradul de mizerie,curatam si degajam molozul, curatam vopseaua, varul, chitul, cimentul de pe orice tip de suprafata, cum ar fi pardoseala, mobilierul, geamurile, obiectele sanitare. Metodele si tehnicile pe care le folosim sunt mereu actualizate in concordanta cu grija fata de oameni si mediul inconjurator.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram