Comunicat de presa Conferinta de inchidere proiect DIMITRA

27 noiembrie 2015

Evenimentul sa va desfasura la Bucuresti, Vineri, 27 noiembrie 2015, Sala Amethist a Hotelului Marshall, Ora 17:00.
Proiectul a fost implementat pe o perioadă de 20,5 luni in regiunile Centru, Nord-Est si București- Ilfov și a vizat creșterea șanselor de integrare durabilă pe piața muncii pentru 1.080 de persoane, in speță șomeri și persoane inactive. Ca urmare a participării la activităţi de orientare/consiliere toţi membrii grupului ţintă au dobândit cunoştinţe şi deprinderi necesare pentru a-şi gestiona propria carieră profesională şi a se integra durabil pe piaţa muncii. Odata cu finalizarea proiectului, fiecare dintre ei a avut atat rezultate palpabile, constand in proiectul profesional şi planul de actiune pentru realizarea lui, iar persoanele neocupate au beneficiat si de un portofoliu continand CV-ul şi scrisoarea de prezentare, si de cunostintele necesare adaptarii acestora si prezentarii la interviuri de angajare. Pe termen lung, proiectul va produce efecte pozitive ca urmare a adaptarii activitatilor atat la specificul grupului tinta cat si la specificul local si a abordarii integrate a nevoilor membrilor sai.
Valoarea adaugata a proiectului este determinata in primul rand de abordarea integrata a mai multor nevoi ale grupului tinta, de utilizarea unei game diverse de tehnici si instrumente distincte pentru a raspunde acestora si din faptul ca membrii grupului tinta raman nu numai cu cunostinte, ci si cu deprinderi si documente pe care le pot folosi ulterior.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram