Vastint obține autorizația de construire pentru Business Garden Bucharest

24 noiembrie 2015

Autorizația de construire acoperă întregul proiect - o clădire de birouri de 21.000 m2 plus două în plan secundar ce însumează alți 20.000 m2 de suprafață închiriabilă, în imediata vecinătate a stației de metrou Basarab. Este primul complex Business Garden în România și al șaselea de acest fel în Europa. Așezarea excelentă permite accesul facil cu metroul sau trenul, precum și cu mașina sau alte mijloace de transport în comun. Proiectul este compus din clădiri cu înălțime medie înconjurate de o grădină, cu o configurație eficientă a spațiilor de birouri, finisaje la standarde superioare și soluții durabile în conformitate cu certificarea LEED. O varietate de servicii și facilități vor fi puse la dispoziție în cadrul complexului, pentru a susține locatarii și angajații acestora în activitatea de zi cu zi.
“Proiectele Business Garden reprezintă un ambasador de succes al misiunii și valorilor Vastint, cu o contribuție dovedită la îmbunătățirea calității vieții prin asigurarea de spații de lucru mai eficiente, primitoare, într-un ambient reconfortant. Prin intermediul Business Garden Bucharest ne-am propus să ridicăm nivelul spațiilor de birouri pe piața locală, în avantajul oamenilor ce vor lucra aici.”, afirmă Antoniu Panait - Director General Vastint România.
Business Garden Bucharest este amplasat în sectorul 6, la doar câteva minute distanță cu mașina de centrul orașului, fiind în același timp învecinat cu binecunoscutul centru comercial Carrefour Orhideea.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram