After school sector 1 Chitzi Bush 3 programe diferite pentru necesitati diferite

24 noiembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Chitzi Bush este after school sector 1 Bucuresti pe care orice parinte si-l doreste pentru copilul lui. De ce? Deoarece, in primul rand, iti ofera posibilitatea de a alege intre 3 programe diferite de after school – varianta clasica, eminent after school si mini after school -, cadrele didactice sunt calificate si atent selectionate, au experienta in domeniu si satisfac nevoile educationale ale copiilor imbinand cu succes invatatura cu joaca spre bucuria celor mici si spre multumirea parintilor.
Inainte de a opta pentru un program sau altul este bine sa cunosti tot ce acesta iti ofera.

After school sector 1, varianta clasica

Clasic after school sector 1 are program de la ora 11:30 pana la ora 19:00. In acest interval orar copiii sunt luati de la scoala si adusi la clubul Chitzi Bush, se bucura in prima faza de o ora de program liber – jocuri si activitati recreative - iar apoi servesc masa de pranz.
Dupa masa urmeaza 2 ore de teme cu un invatator, activitate ce se incheie cu o bine meritata gustare. Dupa ce temele pentru a doua zi sunt rezolvate urmeaza activitatile optionale. Care sunt acestea? Poate fi vorba de limbi straine – germana, engleza sau franceza -, inot, dans sau balet, teatru, learn2B, hapkido, pian sau activitati de creatie plastica – modelaj, pictura, desen sau tehnici in lut.
La terminarea programului copiii sunt transportati de la club acasa, astfel incat parintii pot sa stea linistiti din toate punctele de vedere, cu Chitzi Bush copiii lor invata, se distreaza si leaga noi prietenii.

Eminent after school sector 1

Daca optezi pentru varianta eminent after school sector 1 trebuie sa stii ca programul se desfasoara de la ora 11:30 cand copiii sunt luati de la scoala si adusi la club pana la ora 18:00.
Ceea ce este deosebit la aceasta optiune o reprezinta pregatirea intensa a copiilor de la orele 16:30 pana la ora 18:00, o pregatire suplimentara personalizata in functie de dorintele parintilor, acum se poate recupera materia sau se poate munci pentru performanta scolara.
In rest, la eminent after school sector 1 copiii iau masa de pranz si gustarea, se recreeaza si se joaca si, nu in cele din urma, isi fac temele pentru a doua zi cu un invatator. De asemenea, poti alege dintre aceleasi optionale ca in programul clasic si poti opta si pentru transport catre casa.

Mini after school sector 1

In acest caz programul este de la ora 11:30 la ora 19:00 si este ceva mai lejer. Copiii sunt adusi la club, se joaca, mananca si se odihnesc, apoi desfasoara activitati specifice conform curriculumului national. Acest program este special conceput pentru grupa pregatitoare.
Dupa gustare au loc activitatile optionale precum inotul, dansul, baletul si multe alte optionale dintre care parintii pot alege in functie de preferintele acestora. Insa trebuie retinut ca programele se personalizeaza pentru fiecare copil in parte.
Multi parinti opteaza si pentru before school care impreuna cu after school reprezinta solutia potrivita pentru parintii care muncesc foarte mult si nu au bunici in pensie care sa le intinda o mana de ajutor sau vor ca a lor copii sa se invete cu un program, cu ordinea si cu placerea de a studia.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram