Brazdar plug pentru tractor U445 – descopera cea mai buna oferta la Alman Auto

18 noiembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Plugul reprezinta una dintre inventiile cu un rol major in dezvoltarea agriculturii, acesta fiind utilizat de catre oameni inca din cele mai vechi timpuri. La inceput, acesta a fost realizat din lemn , iar tractiunea era animala. Mai tarziu, brazdarul din lemn a fost inlocuit cu cel din fier, mult mai eficient si mai puternic. Si desigur, astazi ne putem referi la forma consacrata a plugului modern, care se foloseste la tractor si care este deosebit de util in agricultura.

Almanauto .ro este un magazin online detinut de catre Alman Auto Serv-Prod, care va pune la dispozitie o multime de piese de schimb si accesorii pentru utilaje agricole, printre care si brazdar plug pentru tractor U445. Aceasta componenta va asigura eficienta si functionarea excelenta a plugului dumneavoastra, astfel ca investitia va merita tot ceea ce ati cheltuit. Materialul din care este realizat brazdarul este fier de cea mai buna calitate, prelucrat astfel incat sa aibe o rezistenta de lunga durata.

Muchii si varful sunt foarte ascutite, ceea ce ajuta la prelucrarea solului in profunzime si in cel mai scurt timp. La fel ca si celelalte produse , si acest brazdar este insotit de garantie, iar pretul este unul foarte accesibil. In plus, daca sunteti interesati de alte produse, sunteti asteptati oricand sa descoperiti restul ofertelor.

Brazdar plug pentru tractor U445 – caracteristici generale

Orice plug este format dintr-un brazdar, care este fixat pe roti si doua coarne al caror rol este sa ajute la manipularea plugului. Brazdarul nu este altceva decat lama care taie pamantul orizontal. Acesta este insotit de cormana, o alta componenta care ajuta la rasturnarea brazdelor de pamant cu fata in jos. In acest mod, plantele si buruienile nedorite care sunt la suprafata brazdelor de pamant vor fi eliminate prin intermediul acestui procedeu.

In prezent, intalnim foarte multe tipuri de pluguri automatizate, care functioneaza cu sistem hidraulic si sunt reglabile. Acest brazdar plug pentru tractor U445 este ideal pentru oricare dintre noile modele de pluguri, rezultatele fiind excelente. Desigur, spre deosebire de modelele mai vechi, aceste pluguri moderne au si brazda mai adanca, ceea ce permite agricultorilor sa prelucreze solul cu mai mare usurinta.

Plugul tras de tractor inseamna o evolutie foarte importanta pentru domeniul agriculturii. Tractorul este mult mai eficient decat forta animala si mult mai simplu de utilizat. In combinatie cu un plug adecvat, performantele sunt extrem de ridicate in cadrul culturilor, motiv pentru care multi agricultori nu si-ar putea imagina viata fara tractor in ziua de astazi.

Comanda un brazdar plug pentru tractor U445 de la Almanauto .ro!

Va desfasurati activitatea in domeniul agriculturii si aveti nevoie de accesorii pentru utilaje agricole? Magazinul online Almanauto .ro va asteapta cu o multime de oferte, printre care si brazdar plug pentru tractor U445. Beneficiati de materiale de inalta calitate, precizie, greutate redusa si foarte multa eficienta. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul magazinului www.almanauto .ro!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram