Cautati freza electrica unghii false la preturi bune? Sergal Nails este furnizorul ideal

11 noiembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Unghiile false sunt cat mai aproape de perfectiune, fiind usor de intretinut, investitia fiind minima, si vizitele la salon foarte rare in decursul unei luni, de exemplu, pentru ca produsele folosite sunt din ce in ce mai bune si unghiile mai rezistente. Ce-ar fi daca ati practica si dvs. manechiura in confortul propriului camin, pentru propriile unghii sau pentru prietene? Ati avea nevoie sa faceti cateva investitii in acest sens, si sa cumparati aparatura profesionala, precum freza electrica unghii false, lampa UV, geluri, tipsuri, etc. Toate aceste prouse le gasiti acum la cele mai bune preturi numai la magazinul online Sergal Nails.

Freza electrica unghii false profesionala, la pret de producator - Sergal Nails

Persoanele care lucreaza in saloanele de infrumusetare de specialitate stiu cat de importante sunt dispozitivele profesionale pentru ca unghiile false sau unghiile tehnice sa poata fi realizate in cele mai bune conditii. Daca sunteti interesata in achizitionarea unei freze electrice pentru unghii false, insa nu ati gasit pana acum o oferta pe placul dvs., Sergal Nails este solutia. Magazinul online comercializeaza instrumente, echipamente, aparatura si mobilier saloane, precum si accesorii manechiura la cele mai bune preturi.
Freza electrica pentru unghii false este un dispozitiv foarte important, folosit de catre orice profesionist in manechiura. Aceasta are dimensiuni mici, un design frumos si elegant, si se poate transporta oriunde, chiar in poseta dvs., fara a o ingreuna. Freza electrica pentru unghii false poate fi folosita de oricine chiar in confortul propriei locuinte, fiind usor de manevrat, si cu instructiuni clare si simple de folosire.
Dimensiunile unei freze electrice unghii false pot varia, si acest produs dispune de mai multe capete interschimbabile. Ce intra in componenta unui astfel de dispozitiv? O freza electrica unghii false este alcatuita dintr-o unitate centrala, o freza si o unitate mobila, incluzand un diamant, o banda pila si carbid. Pentru a obtine un aspect cat mai placut al unghiei, utilizati capatul subtire diamant. Freza electrica unghii false se foloseste in principiu pentru a pili unghia si pentru a-i da o forma cat mai placuta. Trebuie sa mai stiti ca imperfectiunile unghiilor sunt inlaturate daca se respecta granulatia pilei!

Sergal Nails va ofera freza electrica unghii false pentru o manechiura perfecta!

Sergal Nails are ca si principal obiect de activitate comercializarea produselor profesionale de ingrijire si manechiura. In oferta de dispozitive manechiura a acestei companii este inclusa si freza electrica unghii false, cu rolul de a reda forma dorita unghiei tehnice, si, utilizata in mod corespunzator, poate genera rezultate de-a dreptul spectaculoase. Comandati chiar acum o freza electrica unghii false Sergal Nails pentru un aspect ingrijit al manechiurii dvs. cu un minim de efort si investitie financiara. www.sergal.ro

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram