Pentru casa sau birou alege dozatoare apa de la Selrom Trading Company

11 noiembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Orele petrecute la serviciu ar fi mai placute daca ai putea savura o cafeluta ori de cate ori ai nevoie? Acest lucru este posibil fara sa fie nevoie sa cumperi un espressor, care de mutle ori poate fi scump si in acelasi timp costisitor. Daca te orientezi asupra unor dozatoare apa, poti incalzi apa foarte usor si iti poti prepara apoi cafeaua dupa preferinte. Economisesti timp si ai la dispozitie apa de buna calitate.

Pentru dozatoarele moderne apa folosita trebuie sa fie curata. Nu este recomandat sa folosesti apa de la robinet, deoarece contine o multime de impuritati. Risti sa strici aparatul si sa-i scurtezi perioada de functionare. Pentru a avea garantia ca aparatul va functiona corect o buna perioada de timp, alege doar apa imbuteliata provenita din izvoare pure.

Dozatoare apa – o investitie in sanatate

Pentru a avea o viata sanatoasa este recomandat sa consumi minim doi litri de lichide in fiecare zi. Dar nu doar cantitatea este importanta ci si calitatea apei. Orienteaza-te asupra apei imbuteliate, deoarece aceasta provine de la izvoare naturale. Bineinteles acest lucru este valabil doar daca alegi apa comercializata de Selrom Trading Company, companie specializata in domeniu.

Cine este Selrom Trading Company? Este numele unei companii din Bucuresti ce ocupa un loc fruntas in randul firmelor de specialitate. Compania promoveaza o serie de dozatoare apa de foarte buna calitate si apa imbuteliata la diferite capacitati. Aparatele sunt moderne si au multiple functii: pot incalzi apa pana la 95 grade Celsius sau pot raci apa pana la 4 grade Celsius. Compania furnizeaza produsele la cele mai mici preturi si se ocupa de livrarea lor direct la adresa specificata de catre client.

Alege dozatoare apa pentru uz personal sau pentru compania pe care o gestionezi

Multe persoane au ales aceste dozatoare apa pentru propria locuinta. In felul acesta pot benficia de apa pura la diferite temperaturi in orice moment al zilei. De asemenea aparatele sunt folosite si in diferite institutii, companii si nu numai. Angajatii si clientii pot folosi aparatul de o potriva. Dozatorul este un aparat simplu de utilizat. Bidoanele de apa se inlocuiesc cu usurinta si se pot comanda la diferite cantitati.

Selrom Trading Company comercializeaza apa imbuteliata de foarte buna calitate. Poti alege apa de izvor, ce este produsa si imbuteliata de catre Lavmi Perla, sau apa minerala decarbogazificata, produsa si imbuteliata de catre Perla Harghitei. Apa este pura si nu contine impuritati , prin urmare este o apa perfecta pentru sanatatea ta.

Daca vrei sa ai un aparat modern care sa-ti ofere apa la temperatura ridicata sau scazuta, atunci ia legatura cu membrii companiei Selrom Trading Company. Pentru mai multe informatii viziteaza pagina virtuala Selrom.ro. Aici afacerea companiei este detaliata astfel incat sa stii exact de ce avantaje poti sa beneficiezi. Compania poate fi contactata la numarul de telefon 0721.224.008 sau la adresa de email [email protected]. Colaboreaza cu o echipa competenta care iti poate asigura produse de calitate superioara la preturi mai mult decat avantajoase. Comanda chiar acum dozatoare apa si bucura-te de beneficiile pe care ti le asigura.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram