Top agentii de pariuri licentiate oferte recomandate jucatorilor din Romania

10 noiembrie 2015

Sunt deja cateva luni de cand romanii pot paria online 100% legal pe multe website-uri importante din domeniu. Acest lucru se intampla in urma intrarii in legalitate a respectivelor case de pariuri online, care au primit licenta de la autoritatile competente, in tara noastra. In conditiile in care exista chiar si liste negre cu agentii care nu au obtinut pana in prezent licenta, romanii ar trebui sa aleaga doar website-uri unde cu siguranta nu vor avea probleme in aceasta privinta. Subiectul este important, caci jucatorii pot fi penalizati de legislatie daca aleg sa joace online la agentii care nu au obtinut licenta in Romania.

Dincolo de legalitate, ofertele difera de la o casa de pariuri la alta. Care sunt cele mai bune agentii de pariuri online licentiate in Romania? Cei de la Ponturi Bune, website ce ofera multe informatii utile pasionatilor de pariuri, au reusit sa analizeze casele si agentiile de pariuri online care au obtinut licenta pentru a functiona legal in Romania si au alcatuit un top 3 pentru a usura viata utilizatorilor mai putin experimentati care sunt in cautarea unei agentii de buna calitate.

Un top agentii de pariuri legale este util oricarui pasionat de pariuri - jocuri de noroc si ceva mai mult decat atat, caci sunt necesare si cunostinte solide pentru a "ghici" rezultatele corecte ale competitiilor sportive. Clasamentul este rezultatul unui sondaj online in randul vizitatorilor website-ului, dar si a mai multor verificari intense pe o perioada lunga de timp. Cele 3 case de pariuri care sunt recomandate, un top agentii licentiate - Unibet, sportingbet si NetBet - sunt prezentate prin prisma principalelor avantaje pe care le ofera pariorilor romani.

De exemplu, cei de la sportingbet se remarca prin bonus de bun venit - un pariu 100% gratuit pana la 200 RON. Echipa Ponturi Bune a apreciat si bonusul acumulator pentru sport si tenis: cu cat mai mult evenimente pe un bilet, cu atat ai sansa la un bonus mai mare pana la 35%. "Sportingbet TV iti pune la dispozitie in fiecare zi peste 50 de evenimente live din cele mai importante sporturi, Primera Division si Bundesliga fiind atractiile principale cand vine vorba de fotbal". Exista si un concurs saptamanal de pronosticuri cu premii de 65.000 RON. Interfata pentru mobil nu intampina probleme si este usor de folosit.

Informatii despre cele mai noi evenimente sportive, rezultate, ponturi de pariere, recomandari pentru obtinerea de bonusuri si alte avantaje - toate pot fi accesate pe website-ul Ponturi Bune, unul de referinta in mediul online romanesc, in domeniul pariurilor sportive. Jocurile de noroc online, acum reglementate legal, pot fi o forma placuta de divertisment si chiar de castig, atat timp cat sunt respectate reguli generale in materie de etica, iar sumele jucate sunt rezonabile.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram