Evivo ro Discount atractiv la chiuvete de bucatarie din granit compozit

10 noiembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Chiuveta este un detaliu esential in orice bucatarie. Dincolo de rolul functional, chiuveta are si un rol estetic. Cele mai importante caracteristici pe care o super-chiuveta trebuie sa le aiba sunt: rezistenta la o gama variata de temperaturi, rezistenta anti-calcar, rezistenta la zgariere si rezistenta la socuri mecanice. In plus, prezenta acesteia nu trebuie neaparat sa fie discreta in tot ce inseamna amenajarea bucatariei. Se poarta tonurile neutre, dar si culorile tari pentru bucatariile atipice.

Daca pana nu demult cel mai popular material era inoxul, astazi tot mai multi sunt cei care aleg granitul in detrimentul materialelor traditionale. Si nu intamplator! Granitul este sinonim cu rezistenta desavarsita, avand totodata, o estetica de inalta clasa. Chiuveta din granit compozit este alegerea ideala pentru bucatariile sofisticate, in pas cu toate tendintele in domeniu.

Evivo .ro, magazinul online specializat in comercializarea unei game variate de baterii sanitare, chiuvete si accesorii pentru baie, are grija ca fiecare bucatarie sa arate impecabil. Mai exact, Evivo .ro include in oferta sa chiuvete de bucatarie din granit compozit, cu discount.

Disponibile intr-o paleta cromatica variata, chiuvetele de bucatarie din granit compozit aduc o pata de culoare in orice bucatarie, fiind totodata extrem de rezistente chiar si in conditii de uz intens.

Granitul este piatra pretioasa a bucatariei!

Chiuvete de bucatarie din granit compozit-Granitul, piatra pretioasa a bucatariei

In amenajarea bucatariilor, detaliile sunt cele care fac diferenta. Se poarta ideea de practic si totodata, elementele cu un design revolutionar. Chiuveta din granit este un accesoriu dedicat exclusiv celor care apreciaza cu adevarat caracteristicile unei chiuvete de inalta clasa, extrem de rezistenta si cu un design aparte, menit sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente gusturi in materie de amenajari interioare.

Avantaje chiuvete de bucatarie din granit?

Chiuvetele de bucatarie din granit compozit reprezinta un accesoriu exclusivist si totodata accesibil. Exclusivist prin design si performante, accesibil datorita pretului.

Avand la baza o suprafata dura, dar eleganta, chiuveta de bucatarie din granit compozit ofera calitati deosebite de rezistenta mecanica la lovire si zgariere, precum si rezistenta termica, de pana la 280 de grade Celsius. Pe scurt, o astfel de chiuveta ofera avantaje unice comparativ cu restul materialelor clasice. In plus, chiuvetele din material compozit de tip granit se integreaza cu usurinta in orice decor si stil arhitectural. Toate aceste caracteristici fac din chiuvetele de bucatarie din granit compozit o investitie pe termen lung, pentru orice camin de 5 stele.

Evivo .ro- Oferte atractive la chiuvete de bucatarie din granit compozit

Daca te gandesti la o astfel de achizitie, acum este momentul! Evivo .ro, magazin online specializat, iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in materie de chiuvete de bucatarie din granit compozit, inclusiv discounturi avantajoase.

Chiuvetele au la baza materiale cu o duritate exceptionala (compozit pe baza de granit si cuart) si sunt prevazute cu un strat de protectie, pentru a spori igiena si siguranta microbiologica.

Chiuvetele de bucatarie din granit nu se pateaza, nu se zgarie, nu crapa si nu sunt afectate de depunerile de calcar. Si pentru ca sunt produse de top, chiuvetele raspund cu succes si necesitatilor in materie de design. Mai exact, acestea sunt disponibile in numeroase culori si nuante, printre care: negru, alb, maron, verde, gri, metalic argintiu, rosu terracota, ecru, metalic negru, etc.

Evivo.ro ofera discounturi atractive pentru chiuvetele de bucatarie din granit compozit.

Poti accesa www.evivo .ro pentru informatii despre discounturile disponibile atat pentru pachete de chiuveta impreuna cu baterie sanitara asortata, cat si pentru chiuvetele de granit din gama premium.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram