PFA Barbuta Catalin Felix: certificat energetic Bucuresti la preturi mici si in cel mai scurt timp posibil

9 noiembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Certificatul energetic reprezinta un document obligatoriu pentru cladirile sau unitatile de cladire care se vand sau se inchiriaza. Acest certificat reflecta perfromanta unui apartament/cladire, bazat pe valorile de referinta prevazute in reglementarile tehnice in vigoare. Pe baza certificatului energetic, potentialii cumparatori sau chiriasi vor lua la cunostina perforanta spatiului vizat.

Cel mai important: certificatul energetic poate influenta pretul de vanzare/inchiriere.

Pentru o analiza detaliata si corecta a performantei energetice apeleaza la PFA Barbuta Catalin-Felix.

PFA Barbuta Catalin-Felix activeaza pe piata serviciilor de obtinere si eliberare a certificatelor energetice pentru spatii rezidentiale (garsoniere, apartamente, case si vile), aria de desfasurare a acestora fiind intreaga zona a capitalei si judetul Ilfov.

PFA Barbuta Catalin-Felix elibereaza certificat energetic Bucuresti in cel mai scurt timp, adica in maximum 24 de ore. Astfel, obtii rapid un document important pe baza caruia poti vinde sau inchiria la pretul dorit. Demersurile sunt relativ simple si ne propunem sa te scapam de grija tencurilor de acte. Mizam pe transparenta, profesionalism si promptitudine!

Certificat energetic Bucuresti-PFA Barbuta Catalin-Felix si ai documentul in maximum 24 de ore!

Vrei sa vinzi sau sa inchiriezi un apartament sau o casa? Afla ca ai nevoie de un document obligatoriu care sa ateste nivelul de confort al imobilului. Este vorba despre certificatul energetic, certificat obligatoriu din anul 2013.

Certificatul energetic-Cartea de vizita...a confortului

Certificatul energetic (Certificat de Performanta Energetica) este un document tehnic cu caracter informativ, care atesta perfromanta energetica a cladirii prin compararea acesteia cu cladirea de referinta stabilita prin metodologice, precum si incadrarea cladirii intr-o clasa de performanta energetica.

Trebuie mentionat ca aceste clase energetice sunt de la G pana la A. In primul caz avem de-a face cu o cladire foarte slaba din punct de vedere energetic. Asta inseamna un pret mai scazut de vanzare si implicit un nivel mai scazut al confortului. In al doilea caz vorbim despre o cladire cu performanta energetica superioara, excelenta pentru indeplinirea tuturor cerintelor in materie de confort. In consecinta, o astfel de cladire (cladire clasa A) se vinde mai scump.

Este recomandat ca, inca de la publicarea anuntului de vanzare/inchiriere a cladirii sa fie specificate inclusiv informatii cu privire la performanta energetica a imobilului.

Certificatul de performanta energetica este intocmit pentru cladirile care se construiesc, se vand, se inchiriaza sau sunt supuse renovarilor majore.

Pentru eliberarea certificatului, proprietarul trebuie sa apelez la serviciile unei firme specializate. Pentru cei care locuiesc in Bucuresti si in judetul Ilfov, o alegere inspirata este PFA Barbuta Catalin-Felix. Iata de ce.

PFA Barbuta Catalin-Felix, certificat energectic Bucuresti!

De regula, o asemenea certificare dureaza o saptamana! Nu si cu PFA Barbuta Catalin-Felix. Apeland la serviciile noastre obtii certificat energetic Bucuresti in doar 24 de ore. Practic, iti oferim accesul la unul dintre cele mai rapide servicii de acest gen din tara!

Echipa PFA Barbuta Catalin-Felix este alcatuita din personal calificat, adica din auditori energetici atestati de organele abilitate in domeniu. Experienta noastra este un vasta. Mai exact, portofoliul PFA Barbuta Catalin-Felix include ansambluri rezidentiale si peste 250 de locuinte individuale.

Alaturi de noi te bucuri de o analiza corecta si in cel mai scurt timp posibil!

Informatii suplimentare acceseaza www.certificat-energetic-aici.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram