Curs customer service 14 15 noiembrie

6 noiembrie 2015

In prima zi se vor învăța următoarele lucruri: elementele cheie ce te ajută în customer service și cum se poate dezvolta o politică ce duce către rezultate impresionante. De asemenea, vom afla cine sunt clienții căruia ne adresăm și care sunt calitățile profesionale pe care trebuie să le dezvoltăm pentru a avea succes în acest domeniu. Prezentarea va continua cu măsurarea performanței noastre și cu modalitățile prin care putem creea o relație cu clientul.

A doua zi, vom afla cum acordăm eficient și corect asistentă clienților și cum tratăm reclamațiile și obiecțiile venite din partea clienților. Se vor trece aborda și conceptele procesului de vânzare și interdependență dintre Sales și Customer Service.

Bogdan are o experiență de peste 5 ani în livrarea programelor de pregătire în domeniul trainingurilor de customer service. De aproximativ 10 ani, Bogdan a gestionat echipe de vânzări la nivel național, unde a livrat traininguri de marketing, customer service, managementul riscului si recuperarea creantelor. Cele mai importante provocări profesionale pe care acesta le-a transformat în succes au fost crearea unor rețele de vânzări, consolidarea echipelor de vânzări, recrutarea și motivarea agenților cu care a lucrat.

Cursul costă 500 lei iar în prețul cursului sunt incluse suportul de curs, diploma de participare din partea agenției Creative Business Management și sesiune de E-coaching- suport oferit pe e-mail de către trainer, fiecărui cursant în ceea ce privește aplicarea tehnicilor învățate, rezolvarea problemelor întâmpinate.

Inscrierile se fac telefonic (0743.183.353), pe e-mail ([email protected]) sau pe site-ul agenției Creative Business Management.

Liliana Uleia-Coordonator training
Telefon: 0743.183.353
Mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram