Tigari electronice de calitate de la Vapshop

5 noiembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Fumatorii au acum un motiv extrem de solid sa renunte la acest viciu cat mai usor cu putinta. Tigara electronica este singura metoda testata prin care chiar si fumatorii inraiti se pot lasa de tigarile care au atatea efecte nocive asupra organismului. Guma cu nicotina, plasturii cu nicotina, metoda vointei, tigarile din plante, ceaiurile si medicamentele anti-fumat sau citirea unei carti se dovedesc de cele mai multe ori inutile in fata viciului cu care o mare parte din oameni se confrunta. Fumatul are o arie foarte larga de raspandire in ziua de azi, de la cei mai tineri pana la cei mai in varsta, barbati si femei deopotriva, indiferent de religie, rasa sau clasa sociala. Fumatul intra in categoria viciilor de societate, desi este extrem de periculos si daunator . Vapshop vine in ajutorul fumatorilor cu o metoda placuta si lenta de renuntare la acest viciu, si anume tigarile electronice.

Avantaje tigari electronice in lupta impotriva fumatului

Fie ca va doriti sa renuntati la fumat, sau va doriti o alternativa mult mai putin nociva a tigarilor obisnuite (pentru ca o alternativa sanatoasa nu exista), tigarile electronice sunt extrem de avantajoase. In primul rand, tigarile electronice nu contin mii de substante, dintre care cateva zeci de substante cancerigene. Apoi, tigarile electronice sunt mult mai avantajoase din punct de vedere al costului total, decat tigarile obisnuite. Tigara electronica poate fi aprinsa aproape oriunde, vaporii acesteia nu sunt nocivi, nu miros urat. Tigara electronica nu scoate fum si nici nu este actionata prin intermediul focului, asadar din acest punct de vedere nu veti avea probleme. Riscul de incendiu si de intoxicatie cu fum sunt excluse. Fumatorii pasivi aproape ca nu vor exista cu ajutorul tigarilor electronice. Tigara electronica nu contine, asa cum am mentionat anterior, multitudinea de substante cancerigene, printre care acizi, acetona, arsenic, amoniac, plumb, monoxid de carbon, si lista poate continua. Acestea sunt cele mai periculoase substante pentru organismul uman, continute de fiecare tigara in parte. Avantajul tigarilor electronice este acela ca aceste substante nu se regasesc nici macar intr-o mica parte din substanta ce elimina vaporii inhalati de dumneavoastra din tigara electronica. Tigarile electronice, sunt, poate, cea mai buna metoda prin care sa va lasati de fumat. Ceaiurile, pastilele, picaturile din plante, tigarile din plante, citirea cartii faimoase prin care este prezentata cea mai buna metoda de renuntare la fumat, toate sunt extrem de dificile pentru un fumator inrait. Insa tigarile electronice va ajuta sa va lasati de fumat continuandu-va pentru o perioada viciul, fara a va pune in pericol sanatatea, insa.

Cea mai buna oferta de tigari electronice – Vapshop

Vapshop este un magazin online care se ocupa exclusiv de comercializarea tigarilor electronice si a accesoriilor aferente. Asadar, in cadrum magazinului Vapshop puteti gasi tigari electronice de calitate de la eGo, EVOD si TGO. Fumatorii inraiti pot apela cu incredere la aceasta varianta de fumat, atat din punctul de vedere al pretului, cat si al gamei foarte variate de tigari electronice si accesorii. Produsele de la Vapshop provin de la cei mai buni producatori in domeniu, iar calitatea este garantata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram