Convectoare electrice de la Cabsat

4 noiembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Sunteti in cautarea unei solutii eficiente in ceea ce priveste incalzirea locuintei voastre sau a unor spatii cu o alta destinatie? Puteti achizitiona convectoare electrice de la Cabsat, companie specializata in domeniul comercializarii unor astfel de echipamente.

De ce sa alegeti convectoare electrice ca si solutie de incalzire?

Aceste tipuri de echipamente reprezinta alegerea perfecta pentru toti aceia care isi doresc sa se bucure de un aparat de incalzire performant, eficient, usor de utilizat, fiabil, cu o durata indelungata de viata. Convectoarele electrice absorb aerul rece din incaperile in care sunt amplasate, il filtreaza si il incalzeste in interior, dupa aceea eliminandu-l in exterior.

Cum alegeti convectoare electrice adecvate necesitatilor voastre?

Daca doriti sa faceti cea mai buna alegere in ceea ce priveste aceste convectoare electrice, daca nu doriti sa apelati la sprijinul unui profesionist, trebuie sa aveti in vedere anumite aspecte, si anume: gradul de siguranta, puterea termica, designul: functionalitate si stil, beneficii si posibile dezavantaje. Oricum ar fi, noi iti recomandam consultanta de specialitate din partea unor experti care pot sa va recomande exact produsele de care aveti nevoie.

Mai multe despre convectoare electrice

Convectoarele, in functie de modul in care se instaleaza, pot fi impartite in doua categorii: cele de perete si cele de podea astfel ca in functie de acest aspect puteti decide foarte usor care este modelul care vi se potriveste, fara sa pierdeti din vedere spatiul de care trebuie sa dispuneti. Daca v-ati gandit ca ar fi mai bine sa optati pentru varianta constructiva de perete, nu trebuie sa va ingrijorati ca prinderea nu s-ar face corect, desprinderea acestora putand fi evitata daca se folosesc elemente de fixare speciale.

In cazul in care incaperea pe care doriti sa o incalzesti este de dimensiuni mari, evident aveti nevoie de un convector cu putere termica mare, capabil sa faca fata necesitatilor voastre. Utilitatea este o caracteristica importanta a acestor produse pe care le oferim spre vanzare, insa nici cu aspectul lor estetic nu ne putem rusina, ba dimpotriva, intrucat acestea sunt realizate in linii moderne si elegante astfel ca va intra in armonie perfecta cu toate celelalte elemente aflate in incaperea respectiva.

Comanda convectoare electrice de la Cabsat!

Societatea Cabsat va pune la dispozitie convectoare electrice marca Nobo, o marca norvegiana recunoscuta pentru fiabilitatea si eficienta produselor pe care le fabrica. Alte avantaje de care veti beneficia investind in produsele noastre, sunt: nivel de zgomot redus, furnizarea unei cantitati de energie optime, constructie robusta si compacta, usor de utilizat, prevazute cu diverse functii si caracteristici, protejate impotriva inghetului si a supraincalzirii, riscul intoxicarii cu monoxid de carbon este nul, siguranta in exploatare, consum redus de energie, reglabilitatea incalzirii, prietenoase cu mediul inconjurator etc.

Despre Cabsat

Societatea Cabsat din Odorheiu Secuiesc a luat nastere in urma cu 15 ani ceea ce inseamna ca experienta pe care o are in domeniul comercializarii de produse electrice, inclusiv a convectoarelor electrice, este una indelungata ceea ce atrage dupa sine solutii eficiente, optime si personalizate la solicitarile clientilor.

De asemenea, ne puteti contacta si in cazul in care aveti nevoie de servicii de executie a lucrarilor de instalatii electrice de joasa si medie tensiune sau a sistemelor de curenti slabi (sisteme voce-date, avertizare incendiu, antiefractie, CCTV etc.)

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram