INSOFT este lider la categoria Big Five in topul companiilor IT din regiune

3 noiembrie 2015

INSOFT Development & Consulting s-a clasat pe locul I la categoria Big Five (cu o crestere de 577%) si pe pozitia a cincisprezecea a clasamentului Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa Centrala. La categoria Big Five au concurat 5 companii: 2 companii din Romania, 1 companie din Slovacia, 1 companie din Slovenia si una din Lituania.

Clasamentul Deloitte CE Central Europe Technology Fast 50 include companiile de tehnologie din regiune, care au inregistrat cele mai ridicate rate de crestere a veniturilor in ultimii patru ani. Pentru clasamentul anului 2015, expertii Deloitte au luat in considerare si au analizat, veniturile inregistrate de companii in perioada 2011-2014.

Aflat la cea de-a saisprezecea editie, clasamentul Deloitte promoveaza cele mai dinamice 50 de companii IT din domeniul public sau privat. Big Five este o categorie distincta a clasamentului Deloitte Technology Fast 50 pentru Europa centrala, care include companiile care sunt prea mari din punct de vedere al veniturilor, pentru a concura pe picior de egalitate cu firmele mai mici din categoria Fast 50.

„Prezenta in clasamentul Deloitte ne onoreaza si ne motiveaza sa obtinem aceleasi rezultate bune si pe viitor. Succesul INSOFT s-a bazat pe o strategie de afaceri solida si pe o serie de alti factori-cheie: extinderea continua a expertizei echipei de specialisti, investitii consistente in proiecte de cercetare si dezvoltare si realizarea de noi produse”, a declarat Cristian Aciubotaritei, CEO INSOFT Development & Consulting.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram