ALTEX aduce tehnologie de ultima ora în noul magazin din Promenada Mall Focșani

30 octombrie 2015

Cu ocazia inaugurării noului centru din incinta European Retail Park (Calea Moldovei, DN 2), compania lansează o ofertă specială care include reduceri de până la 1.500 lei la televizoare și de până la 600 lei la laptopuri. De asemenea, în perioada 30 octombrie - 1 noiembrie, vor putea fi achiziționate produse electro-IT începând de la prețul de 179.9 lei, frigidere de la 649.9 lei, la schimb cu un produs electrocasnic vechi, și televizoare de la 899.9 lei.

„Magazinul ALTEX din Focșani reprezintă unul dintre cele mai importante puncte de vânzare din rețeaua noastră teritorială. Ca urmare a cererii crescute pentru soluțiile pe care le oferim și în special pentru produsele de înaltă tehnologie, am decis să deschidem acest centru modernizat în județul Vrancea, în care clienții să aibă acces la oferte care corespund nevoilor lor actuale și să poată testa aceste produse. Compania va continua să se extindă la nivel național și să ofere echipamente inovatoare, conforme cu noile tendințe ale pieței”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

Peste 15.000 de produse pot fi găsite de astăzi în noul magazin, care va funcționa de luni până vineri în intervalul 10:00-22:00, iar sâmbătă și duminică în intervalul 9:00-22:00.

„Promoțiile concepute cu ocazia lansării sunt potrivite pentru orice tip de buget și valabile în limita stocului disponibil. Ofertele pot fi consultate în catalogul magazinului, însă experții noștri sunt pregătiți să ofere consilierea necesară în momentul achiziționării de produse și informații legate de promoții direct la raft”, a declarat directorul regional Cosmin Benghea.

ALTEX va oferi în continuare servicii post-vânzare, precum rate flexibile fără costuri, livrare în 24 de ore, garanție extinsă și retur în 31 de zile. În plus, iubitorii de tehnologie pot beneficia de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care compania le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama ALTEX la prețuri mai mici la alți retailer-i specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram