Compania „Ana și Cornel” îşi aşteapta vizitatorii la târgul INDAGRA 2015 cu un produs în ediţie limitata

30 octombrie 2015

Pe parcursul celor 5 zile, vizitatorii vor fi întâmpinaţi în cadrul standului „Ana şi Cornel” situat la nr. 215, sector D, de reprezentanţi ai companiei, profesionişti în domeniu, care le vor pune la dispoziţie informaţii despre gamele de produse şi modul de realizare a acestora.
Un element nou în cadrul standului în acest an îl constituie vitrinele speciale pentru expunerea produselor şi zona de degustări. Astfel, vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu produse proaspete în sesiuni de degustări dedicate, iar special pentru eveniment va fi realizat un produs în ediţie limitată - Salamul Rustic de la Ana şi Cornel.
„Indagra reprezintă unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei alimentare din România, iar pentru noi este ocazia ideală de a interacţiona cu clienţii care ne sunt alături de peste 20 de ani. Ne bucurăm să revenim pentru al doilea an consecutiv şi sperăm ca numărul expozanţilor să crească cu fiecare ediţie” a declarat Carmina Paraschiv, Directorul General ‚Ana şi Cornel”.
Având o tradiție de peste 20 de ani, o capacitate de producție de 20.000 de tone anual și respectând cele mai înalte standarde de calitate și management, “Ana şi Cornel” se situează constant în primele trei locuri din topul celor mai importante companii producătoare de mezeluri din România. In luna august, compania a fost desemnată câştigatoarea „Best Buy Award” la categoria producător de mezeluri de semidurată cu cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţa romanească.
Cu o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro, peste 900 de angajați, o rețea de peste 90 de magazine proprii şi peste 3000 distribuitori, hypermarketuri și export, compania a reușit de-a lungul anilor să își mențină o pozitie de top pe piață de carne, fiind una dintre cele mai apreciate companii producătoare de mezeluri din România.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram