Alegerea intre punte si implant

29 octombrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Lipsa unui dinte necesita o decizie in ceea ce priveste reconstructia lui. Pacientul are la dispozitie doua variante, dintre care poate alege impreuna cu medicul stomatolog.

Cabinet stomatologic Bucuresti

Astfel, realizarea unei punti, intre cei doi dinti adiacenti lipsei, reprezinta o solutie rapida, care se realizeaza relativ fara mari dificultati si costuri ridicate. Pentru ca nu implica o interventie chirurgicala, aceste lucrari dentare sunt preferate de majoritatea pacientilor. Totusi, acest tip de tratament poate ridica anumite probleme la un moment dat si va necesita ajustari pe parcurs, nefiind chiar o lucrare pe viata.

Pe de alta parte, exista situatii in care nu se poate realiza o punte, atunci cand dintii alaturati nu sunt suficient de rezistenti pentru a sustine o lucrare, ori au o mobilitate avansata. In acest caz, realizarea unui implant este necesara, ea fiind singura solutie posibila pentru pacientul in cauza.

Implantul presupune o operatie ce face posibila inserarea unei radacini artificiale in structura osoasa a maxilarului pacientului. In acest mod se realizeaza scheletul noului dinte, care va fi baza unei coroane dentare, de cele mai multe ori din portelan. Desi aceasta metoda necesita o perioada mai lunga de timp si costuri mai ridicate, totusi este o buna solutie, pentru ca nu afecteaza integritatatea dintilor din jur si ne scuteste de cheltuieli ulterioare.

Pentru cele mai bune sfaturi in acest domeniu, poti apela la Clinica Dental Crown Health, un cabinet stomatologic Dristor, unde poti avea incredere in echipa de medici specializati in astfel de lucrari. Pentru ei, grija fata de pacient este esentiala si vei putea beneficia de o lucrare de stomatologie fara durere si cu un grad de confort ridicat. Acceseaza site-ul celor de la Dental Crown Health.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram