De acum cartelele Lycamobile pot fi incarcate in cele peste 9 200 magazine partenere PayPoint din toata tara

29 octombrie 2015

Lycamobile este cel mai mare operator international de telefonie mobila virtuala (MVNO) din lume si deserveste 14 milioane de clienti din 20 tari. Prin intermediul serviciilor de voce si date oferite de companie, clientii acesteia pot tine legatura cu cei dragi aflati oriunde in lume, la preturi extrem de avantajoase.
Pentru a-si reincarca creditul, consumatorii care detin cartele Lycamobile trebuie doar sa mearga in oricare din cele peste 9.200 magazine partenere PayPoint si sa solicite operatorului un voucher de reincarcare, cu valoarea dorita. Tranzactia se realizeaza simplu si rapid, plata se efectueaza in numerar, iar consumatorul primeste la final voucher-ul cu cod secret.
„PayPoint colabora deja cu principalii operatori de telefonie din Romania, iar parteneriatul semnat cu Lycamobile ne permite sa extindem serviciile oferite pe acest segment. Avand in vedere numarul mare de romani care au rude si prieteni in afara tarii, ne bucuram ca ii putem ajuta sa tina mai usor legatura cu acestia. Suntem mandri ca putem pune la dispozitie consumatorilor peste 9.200 magazine partenere ce le permit acestora sa scape de toate grijile cu un singur drum: de acum isi pot reincarca SIM-ul Lycamobile, pot transfera bani, isi pot plati facturile si pot face in acelasi timp si cumparaturile. Suntem convinsi ca avantajele acestui parteneriat vor fi apreciate de catre consumatorii nostri, mereu in cautarea unor solutii sigure si comode, care sa le simplice viata”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.
„Suntem mereu in cautarea unor metode de a extinde si a imbunatati experienta consumatorilor, iar semnarea parteneriatului cu PayPoint este un exemplu bun in aceasta directie, facand mai usoara ca niciodata pastrarea legaturii cu familia si prietenii, oriunde in lume s-ar afla acestia. Suntem incantati sa ne dezvoltam afacerile in aceasta piata noua, oferindu-le consumatorilor din Romania comfort si comoditate”, a declarat Subaskaran Allirajah, Presedintele Lycamobile.
Acest acord de colaborare extinde portofoliul de servicii pe care PayPoint le ofera consumatorilor sai. Pe langa incarcarea cartelelor preplatite, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi platite: facturile de utilitati (electricitate, gaz, apa, salubritate, etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu, ratele si se pot efectua chiar transferuri de bani interne si internationale in magazinele PayPoint selectate.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram