Acces Data Media Service repara imprimante multifunctionale in timp record

26 octombrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Putine sunt companiile in care nu se folosesc imprimante. In cele mai multe cladiri de birouri exista cel putin cate o imprimanta la fiecare etaj.

Munca de birou presupune atat folosirea calculatorului, cat si lucrul cu dosare, hartii si documente. Dezvoltarea tehnologica a usurat si a eficientizat munca de birou. Foarte multe operatiuni se desfasoara acum exclusiv prin intermediul calculatorului. Utilizarea Internetului faciliteaza transmiterea informatiilor si comunicarea interna, adica cea dintre angajati. Tehnologia face ca si comunicarea cu clientii, partenerii si furnizorii sa fie mai usoara.

Cu toate acestea, hartiile, dosarele si documentele nu pot disparea complet. Intr-o companie nu trece nici o zi in care sa nu fie nevoie de imprimante multifunctionale pentru printarea unor documente, a unor contracte sau a unor CV-uri ale candidatilor la diferite posturi scoase la concurs.

Firma Acces Data Media Service vine in sprijinul companiilor din toate domeniile de activitate oferindu-le servicii de reparatii ale imprimantelor.

Reparatii de imprimante multifunctionale in orice oras din tara

Pentru ca productivitatea angajatilor si atmosfera de lucru dintr-o companie sa nu aiba de suferit in anumite perioade, e necesar ca orice defectiune de la nivelul dispozitivelor folosite in activitatea zilnica sa fie remediata cu promptitudine. Compania Acces Data Media Service repara imprimante multifunctionale si comercializeaza piese de schimb pentru ele.

Cu sediul in Bucuresti, compania Acces Data Media Service functioneaza ca un service pentru imprimante multifunctionale. Repara astfel de dispozitive in atat in capitala, cat si in alte orase.

Unele imprimante multifunctionale sunt voluminoase si sunt greu de transportat la un service pentru reparatii. Firma Acces Data Media Service si-a dezvoltat un sistem de reparare a lor fara sa fie necesar transportul la un centru de reparatii. Specialistii de la Acces Data Media Service se deplaseaza la domiciliul solicitantilor sau la sediul companiilor lor pentru a le repara echipamentele.

Pentru echipamentele aflate sub contract de service timpul de interventie este 6 si 48 de ore pentru orice oras din tara. Asta inseamna ca va trebui sa astepti cel putin 6 ore si cel mult 48 de ore pana cand o echipa de specialisti se va deplasa la sediul companiei tale sau la tine acasa pentru a-si repara imprimanta in urma unei astfel de solicitari.

Piese de schimb de calitate pentru imprimante multifunctionale

Compania Acces Data Media Service colaboreaza cu cei mai buni producatori de piese de schimb pentru imprimante si pentru echipamente din domeniul tehnicii de calcul. Firma isi alege furnizorii pe spranceana. Prioritate au cei cu care a colaborat in trecut si care s-au devedit a fi demni de incredere pe parcursul timpului.

Folosirea unor piese de schimb de calitate este importanta pentru orice companie care functioneaza ca reparator de imprimante, dar nu e suficienta. La fel de importanta e pregatirea angajatilor. Ei trebuie sa fie la curent cu ultimele tehnologii, sa stie cum functioneaza cele mai moderne echipamente pentru a putea sa le repare rapid si cu costuri cat mai mici. Angajatii firmei Acces Data Media Service participa frecvent la cursuri de pregatire si de formare profesionala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram