Vexio a lansat noi surse de PC care sa asigure calculatoarelor o putere pentru o functionare la cei mai buni

26 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Blocul de alimentare, sau sursa calculatorului, cum mai este numita, este componenta vitala care alimenteaza cu energie electrica toate celelalte componente si asigura functionarea lor. Componenta critica a calculatorului, sursa PC-ului are si cea mai mare tendinta de defectare. Astfel, o sursa de calculator care functioneaza necorespunzator, le poate deteriora si pe celalalte componente ale calculatorului.

Este binecunoscut faptul ca sursa PC de alimentare este una din componentele cele mai importante ale unui calculator, de buna ei functionare depinzand performanta si stabilitatea PC-ului dumneavoastra. Functionarea in parametri optimi a calculatorului presupune alimentarea permanenta cu curent electric a diverselor sale componente.

Toata lumea doreste sa aiba un calculator cat mai performant, cu costuri cat mai mici cu putinta, iar alegerea sursei reprezinta cheia functionarii in parametri optimi a PC-ului dumneavoastra. Sursa PC-ului transforma, practic, tensiunea alternativa de la reteaua electrica (priza) in curent continuu. Altfel spus, sursa calculatorului transforma cei 230V ai prizei in tensiunile necesare pentru a rula componentele calculatorului, respective -12Vcc, 12V, 5V si 3,3V.

Alegerea sursei perfecte pentru PC-ul dumneavoastra

Trebuie sa luati in calcul mai multi factori atunci cand alegeti sursa de alimentare pentru PC-ul dumneavoastra, iar acestia sunt:
• Puterea sursei: pentru a stabili puterea sursei trebuie sa adunati consumul tuturor componentelor pe care aceasta le va alimenta ulterior.
• Protectia la supratensiune si supraincalzire
• Ventilatorul: racirea surselor PC se face de obicei printr-un cooler (de multe ori acesta este foarte zgomotos, insa pe masura ce performantele sursei cresc, scade zgomotul facut de cooler)
• Sursa modular sau nemodulara: primele sunt mai practice si au cabluri de alimentare detasabile.
In catalogul online Vexio puteti gasi, in categoria “componente PC”, sursele pentru alimentarea PC-ului dumneavoastra. Puterea sursei variaza, intre 200W si 1600W, iar pretul incepe de la 33 de lei si ajunge la 1961 de lei, in functie de producatorul ales.

Despre Vexio

Vexio reprezinta un magazin online de electronice, electrcanice si nu numai, si a fost infiintat in 2008, in Bucuresti. Produsele pe care le gasiti pe platforma online Vexio sunt dintre cele mai variate: laptopuri&accesorii, telefoane, dar si articole de bebe si articole de birotica.
Livrarea produselor care depasesc suma de 149 de lei, oriunde in Bucuresti, este gratuita (pentru cele care nu depasesc se percepe o taxa de 10 lei). Pentru comenzile din afara Bucurestiului transportul este de 19 lei (in limita a 6kg), iar daca suma coletului depaseste 499 de lei, transportul este gratuit.


Pentru a comanda produsul dorit, puteti apela numarul de telefon 0374477111, sau prin e-mail, la [email protected]. Programul de lucru si de primire a comenzilor este de luni pana vineri, intre orele 10:00 - 19:00 si sambata intre 10:00 - 14:00.
###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram