Points of You™ România lanseaza agendele anuale inspiraționale 2016

26 octombrie 2015

Agendele inspiraționale îi ajută pe oameni să își organizeze timpul într-un mod inspirat și eficient pentru ca fiecare zi să fie o experiență inedită și plină de creativitate. Reinventând planner-ul obișnuit, agenda inspirațională propune, în fiecare săptămână, câte o poveste, un citat sau o întrebare neașteptată care să îl scoată pe om din rutină și să îl surprindă mereu cu ceva nou și inedit. Acestea includ: 12 carduri foto, 4 diagrame de explorare și de lucru și 12 subiecte diferite lunare formate din povestiri, citate, întrebări și imagini și se integrează perfect cu The Coaching Game și Punctum, instrumente care pot fi comandate acum și în limba română.

Points of You™ este o companie de top în domeniul training-ului și al dezvoltării personale care a creat o serie de instrumente profesionale, sub forma unor jocuri inspiraționale, care sunt folosite la nivel individual sau cu echipe și grupuri, de către profesioniști și organizații de pe Glob. Metoda Points of You™ este folosită de peste 150.000 de oameni din 147 de țări ale lumii și prezentată de mai mult 150 de traineri certificați. Până în prezent, peste 1 milion de oameni beneficiază de efectele sale surprinzătoare.

Pentru mai multe informații, ne găsiți oricând la adresa de e-mail [email protected], dar și la telefon: 0745 01 85 84 – Loredana Săndulache, Training Manager.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram