Apple car masina electrica a viitorului

19 octombrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Cu totii stim ca Apple este unul dintre gigantii din industria calculatoarelor si a telefoanelor, insa putini au aflat ca acestia pregatesc o mare surpriza: o masina electrica.

Proiectul este deja in stadiul de cercetare si au fost angajati foarte multi experti auto care sa ajute la fabricarea acestui concept. Pana in momentul de fata nu se stiu foarte multe detalii despre masina Apple, doar ca proiectul se numeste “Titan” si se desfasoara in secret undeva langa sediul din Cupertino.

Exista foarte multe speculatii despre proiectul Titan. Unele zvonuri spun ca aceasta ar putea fi o masina care se conduce singura si va revolutiona complet industria auto din momentul in care va aparea.

Apple are renumele de a revolutiona orice piata in care isi lanseaza un produs, insa ne este destul de greu sa credem ca va reusi sa uimeasca cu ceva ce nu are nicio legatura cu ceea ce a facut de zeci de ani incoace, mai ales cand concureaza cu colosii auto de la BMW, Mercedes, Tesla Motors si altii.

Insa Apple lucreaza de multe ori la proiecte care nu ajung niciodata pe piata, asa ca si Titan are o sansa foarte mare sa ramana doar in laboratoarele din Cupertino. Insa in acelasi timp, avand in vedere numarul foarte mare de persoane care sunt implicate in acest concept, compania s-ar putea sa ne aduca in urmatorii ani o masina. Conform zvonurilor, 2020 este anul in care se asteapta marea lansare.

In orice caz, daca aveti deja o masina electrica ce necesita reparatii auto Bucuresti, va asteptam la Nord Autoservice auto autorizat.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram