Ferestrele de mansarda iti aduc acum premii

19 octombrie 2015
Autor:
VELUX Romania

„Viata poate fi privita ca si suma alegerilor noastre si sunt momente importante in viata cand ale-gerea facuta conteaza foarte mult, deoarece ne influenteaza traiectoria ulterioara. Si alegerea fe-restrelor de mansarda si a produselor de montaj potrivite este categoric o alegere esentiala pen-tru confortul interior si starea noastra de bine, deci pentru o viata sanatoasa intr-o locuinta sana-toasa.
Prin aceasta campanie promotionala, vrem sa facem cat mai usoara alegerea produselor VELUX pentru posesorii de mansarde sau de poduri aflate in proces de transformare. Nu doar ca le oferim premii pentru ferestrele VELUX cumparate, dar vrem sa le prezentam beneficiile acestei alegeri in viata reala,” a declarat Noemi Ritea, General Manager la VELUX Romania.

Mai concret, in perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2015, toti clientii care vor achizitiona unul dintre pachetele de produse VELUX participante la campanie, vor primi un premiu garantat:

Pentru fereastra de mansarda STANDARD + rama de etansare si kit de izolare termica – suma de 40 de lei
Pentru fereastra de mansarda STANDARD PLUS + rama de etansare si kit de izolare termica – suma de 80 lei
Pentru fereastra de mansarda PREMIUM + rama de etansare si kit de izolare termica – suma de 120 de lei
Lumina naturala si ventilatia sunt beneficiile incontestabile oferite de ferestrele de mansarda.
Ramele de etansare si kitul de izolare termica sunt elementele care confera ferestrei de mansarda o izolare excelenta in acoperis. „Astfel, clientii care vor beneficia de aceasta campanie, vor alege totodata sa se simta mai confortabil in locuintele lor,” a completat d-na Noemi Ritea.

Toate premiile vor fi oferite de VELUX Romania sub forma de tichete cadou sau prin virament ban-car, daca se doreste acest lucru. Pentru a putea intra in posesia acestora, clientii care achizitionea-za produsele din campanie trebuie sa trimita pe adresa de email [email protected] o copie a facturii de achizitie a produselor si cuponul campaniei completat cu datele personale, urmand ca expedierea premiului sa se faca prin posta. Mai multe informatii, cuponul campaniei si Regulamen-tul Oficial sunt disponibile pe site-ul oficial VELUX.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram