Avantaje pentru ofertele de vanzare case fata de apartamente

13 octombrie 2015
Autor:
AUTHORITY

Sectorul vanzarilor de lux "castiga teren" la Regatta, iar casele elegante din zonele ultracentrale asteapta sa intre in posesia familiilor care isi doresc un nou stil de viata. Locuind intr-o astfel de casa, veti beneficia de toate avantajele oferite de zonele selecte ale capitalei.

Clientii din capitala aflati in cautarea unor vile luxoase vor gasi aici propuneri extrem de interesante. Ambianta caselor promovate de consultantii imobiliari este una de exceptie, iar amenajarile va vor impresiona inca din primul moment. Motivul pentru care casele de vanzare promovate de Regatta sunt cautate mai degraba decat apartamentele este plusul de liniste si intimitate, dar mai ales spatiul mult mai mare de care beneficiati cand alegeti o casa cu o curte mare. Cei de la agentie ne explica in continuare care sunt avantajele alegerii unei case in detrimentul unui apartament.

Apropo de intimitate, compania imobiliara spune ca aceasta se manifesta in special prin distanta mare fata de vecini, spre deosebire de un apartament dintr-un bloc clasic.
Un alt avantaj pentru alegerea unei vile la vanzare, este zona mult mai buna in care gasim o casa, aceasta fiind mult mai aerisita, mai curata si mai putin aglomerata fata de zonele centrale din Bucuresti.

Astfel, au aparut noi zone de dezvoltare: zona Pipera se afla in topul preferintelor investitorilor din diverse domenii si ofera o serie de avantaje celor care aleg sa cumpere o vila in acest cartier (de pilda, proximitatea statiilor de metrou). Sisesti este o alta zona de interes, avand o locatie excelenta pentru o familie care isi doreste un mediu linistit, intr-o locuinta moderna si confortabila. Din ce in ce mai multi isi cauta case in Corbeanca, regiune in care vom gasi vile exclusiviste si deosebit de elegante. Putem da exemplul unei superbe locuinte cu 12 camere, destinata vanzarii in aceasta zona. In plus, elegantul cartier Baneasa se mentine pe lista preferintelor cumparatorilor, datorita ofertelor atractive si ambiantei speciale oferite de imobilele moderne si extrem de spatioase. Cererea pentru vile de vanzare in zonele centrale si ultracentrale nu este afectata de aceasta tendinta, o asemenea pozitionare fiind in special agreata de firme ce isi stabilesc birourile in aceste imobile, favorizate fiind de accesul rapid la reteaua de transport public.

Cu toate acestea, suprafata drept criteriu esential ce influenteaza vanzarea caselor in favoarea apartamentelor prezinta inconvenientul costurilor mai ridicate de intretinere, cheltuieli exprimate atat material, cat si in eforturile dedicate curateniei si mentenantei cladirii si a curtii, adesea convertite intr-o gradina, teren de joaca sau gratar.

Siguranta implica de asemenea eforturi sporite in interiorul unei case, spre deosebire de apartamentele ce pot fi securizate doar prin inchiderea usii. Dincolo de sigurata inspirata de pozitionarea casei, conditie determinanta a vanzarii dupa cum afirma specialistii Regatta Imobiliare, cumparatorii investesc adesea in tehnica de supraveghere video, sisteme de alarma sau contracte cu firme de paza.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram