fēnix3: cel mai performant ceas sport cu GPS de la Garmin

12 octombrie 2015

Garmin International Inc. a lansat noul ceas sport cu GPS, fēnix®3 potrivit pentru atleţi de performanţă şi amatori de aventură. Printre noutăţi se numără rezistenta antenă EXO™, realizată din oţel, pentru GPS şi GLONASS, care poate sprijini o gama variată de activităţi sportive, de la alergare pe trasee montane la sesiuni de fitness avansat, triatlonuri, ciclism, ski şi drumeţii.

Cu un design nou, mai subţire, detalii de calitate, precum ramă din oţel inoxidabil, display de înaltă rezoluţie şi funcţiile unui smart watch, noul fēnix®3 este, de asemenea, un accesoriu excelent pentru activităţile cotidiene. Odată conectat la un smartphone, fēnix®3 furnizează notificări, prognoze meteo şi multe altele. fēnix®3 este disponibil în trei variante stylish: Silver, Grey şi Sapphire, varianta premium ce include o lentilă convexă din safir, rezistentă la zgârieturi şi o brăţară din oţel inoxidabil.

“Materialele rezistente, designul robust şi multiplele funcţii avansate pentru sport şi navigare fac din fēnix®3 ceasul perfect pentru cei care preferă un stil de viaţă disciplinat, axat pe atletism”, spune Alexandru Moise, Sales Manager Garmin România.” Cu dotările smart inovative ce îmbunătăţesc conectivitatea şi noile aplicaţii ConnectIQ, fēnix®3 le oferă utilizatorilor tot ce e mai bun de la un smart watch cu GPS.”

Design fără compromisuri

Disponibil în trei variante, fēnix®3 are un design îndrăzneţ, atletic şi o construcție de înaltă precizie: modelul Silver cu o brăţară roşie şi lentilă din cristal, Grey cu brăţară neagră şi varianta premium Sapphire, cu brăţară din oţel inoxidabil şi lentilă convexă din safir. Fiecare ceas este dotat cu antena inovativă din oţel, EXO™ ce recepţionează semnale GPS și GLONASS şi, în acelaşi timp, protejează partea frontală a ceasului de agresiunile mediului. Noua carcasă mai subţire este consolidată cu fibră de sticlă şi echipată cu butoane din oţel inoxidabil, făcând ceasul resistent la apă până la o adâncime de 100 de metri, astfel că fēnix®3 poate fi folosit în siguranţă pentru înot, caiac şi activităţi extreme precum canyoning-ul.

Fiecare model fēnix®3 prezintă un ecran color luminos Chroma, pentru o lizibilitate perfectă, indiferent de condiţiile de luminozitate. Durata de funcţionare pe modul GPS este de 20 de ore, pe modul UltraTrac de 50 de ore şi de până la şase săptămâni ca smart watch. Funcţiile de bază includ alarme, tonuri, vibraţii, cronometru şi timer. Utilizatorii pot de asemenea să aleagă în funcţie de stilul personal şi preferinţe dintr-o varietate de tipuri de display, de la ceas digital la analog.

Training avansat

fēnix®3 dispune de funcţii avansate pentru antrenamente, ce acţionează asemănător unui antrenor personal şi contribuie la îmbunătăţirea exerciţiilor şi formei fizice a utilizatorului. Când este cuplat la un dispozitiv ce monitorizează bătăile inimii, fēnix®3 poate evalua nivelul sportiv şi, în baza acestuia, prezice durata unui antrenament. fēnix®3 poate de asemenea să calculeze timpul de recuperare şi să efectueze o verificare a recuperării după exerciţii intense, în aşa fel încât utlilizatorii să ştie cât timp să acorde repausului înainte de următorul antrenament, pentru a preveni apariţia eventualelor leziuni. Dacă este conectat la HRM-Run™, fēnix®3 analizează modul de alergare şi raportează date despre dinamica algergării, ce includ cadenţa, oscilaţia verticală şi timpul de contact cu solul, pentru a îmbunătăţi economia alergării.

Unele dintre funcţiile fēnix®3 au fost optimizate special pentru cei care practică alergarea pe trasee montane. Profilul oferă noi funcţii ca switch-ul “Auto-Run-Climb” ce înregistrează cele mai relevante date, în funcţie de alergarea pe teren plat sau căţărare. Odometrul permite urmărirea performanţelor de urcare pe timp îndelungat, independent de sesiunile unice de antrenament de pe ceas.

fēnix®3 furnizează, pe lângă funcţiile pentru alergare, şi funcţii comprehensive pentru ciclism, înot, triathlon şi ski. Fie în piscină, fie în larg, fēnix®3 poate urmări distanţa, ritmul, numărul de mişcări şi multe altele. Cu ajutorul modului Ski/Board, utilizatorul poate primi informaţii chiar pe pârtie despre viteză, distanţă sau pantă.

Pentru utilizările cotidiene, fēnix®3 are funcţia de activity tracking care furnizează în fiecare dimineaţă obiective personalizate, apoi numără paşii, caloriile şi distanţa pe parcursul zilei. Ceasul dispunde, de asemenea, de o alertă ce se declanşează după o oră de inactivitate şi un sleep mode pentru a monitoriza calitatea odihnei în timpul nopţii.

Navigaţie outdoor

Ca şi predecesorii săi, fēnix®3 vine echipat cu un set complet de instrumente pentru navigaţie: antena EXO, cu GPS şi GLONASS pentru o fixare mai rapidă şi o poziţionare îmbunătăţită în medii dificile, împreună cu un barometru, un altimetru ce se autocalibrează şi un compas electronic cu trei axe.
Cu ajutorul fēnix®3, pot fi planificate excursii şi trasee de navigare, se pot marca locaţii, precum tabere şi puncte de interes, şi se pot salva noi rute în timpul deplasării. TracBack® este o funcţie importantă de siguranţă, deoarece garantează revenirea la punctul de plecare.

Cu adevărat inteligent şi bine conectat

Pe lângă un dispozitiv impresionant pentru sport şi activităţi outdoor, fēnix®3 este şi un smart watch în adevăratul sens al cuvântului. Este dotat cu funcţii smart şi complet conectat, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-şi structura stilul de viaţă activ cu aplicaţiile ConnectIQ. Funcţia Smart Notification le permite să îşi conecteze wireless smartphone-ul, să primească apeluri, mesaje şi alerte email direct la nivelul dispozitivului de pe încheietura mâinii, chiar dacă telefonul este pus în siguranţă în rucsac. Distribuirea şi stocarea activităţilor este mai uşoară ca niciodată cu fēnix®3 , fie prin upload-uri automate la Garmin Connect, hotspot-uri Wi-Fi® sau prin aplicaţia Garmin Connect Mobile via Bluetooth®. Dacă posesorii doresc să mențină legătură în timpul antrenamentelor, pot folosi fēnix®3 împreună cu aplicaţia mobile pentru a începe o sesiune LiveTrack ce permite familiei şi prietenilor să îi urmărească în timp real, pe durata antrenamentului, pe traseu, sau chiar în ziua cursei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram