Cum sa iti personalizezi casa astfel incat sa te reprezinte perfect

6 octombrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Din pacate, proiectele standard ale perioadei comuniste, dar chiar si arhitectura contemporana, ne condamna la standardizare si depersonalizare. Totusi, exista cateva metode prin care sa ai casa pe care o visezi.
1. Daca esti in situatia de a cumpara o casa noua, alege finisajele impreuna cu dezvoltatorul
Romanii incep sa se indrepte tot mai mult catre achizitionarea de locuinte noi. Acestea prezinta avantajul ca putem beneficia de la inceput de finisajele pe care ni le dorim, fara a mai fi nevoie sa investim in plus, pentru a face modificarile pe care le consideram necesare. Spre exemplu, acum putem avea parte de o gama de case personalizate in sectorul 3, pe care le gasim in ansamblul Ozun Residence (http://www.ozunresidence.ro). Aici putem opta pentru diferite materiale, care dau individualitate interiorului casei.
2. Decoreaza caminul cu obiecte cu valoare personala
Chiar daca nu detii vreun tablou al unui pictor celebru, nu inseamna ca nu poti decora peretii intr-un mod foarte frumos. Alege dintre incercarile de creatie ale copiilor, sau expune cele mai frumoase amintiri legate de vacantele impreuna, astfel vei da caldura caminului si fiecare se va regasi in acest mediu.
3. Incearca sa iti pui amprenta, pe cat posibil si asupra exteriorului casei
Chiar daca ai cumparat o casa finalizata, asta nu inseamna ca nu poti face mici schimbari de design.Spre exemplu, in complexul rezidential pe care ti l-am recomandat, gasim case carora li se mai pot face modificari la scara redusa. Ai la dispozitie o vila in sectorul 3 al capitalei, asupra careia, beneficiind de indrumarea unui arhitect, iti poti pune amprenta personala.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram