TOMMY HILFIGER GĂZDUIEŞTE O CINĂ EXCLUSIVISTĂ PENTRU A SĂRBĂTORI A 11A ANIVERSARE A FESTIVALULUI ANUAL DE FILM DE LA ZÜRICH

6 octombrie 2015

Grupul Tommy Hilfiger ce este deţinut de PVH Corp. [NYSE: PVH] este încântat să anunţe ca Tommy Hilfiger a găzduit un cocktail VIP exclusivist şi o cină pentru sărbătorirea celei de-a 11a ediţii a festivalului de film de la Zürich, pe 2 octombrie 2015. Asistat şi de Daniel Grieder, CEO al Tommy Hilfiger şi co-fondatorii Zürich Film Festival Nadja Schildknecht şi Karl Spoerri, evenimentul s-a desfăşurat în renumitul restaurant Razzia. Fastuoasa arhitectură neoclasică a restaurantului datează din 1920 când a aparţinut primului cinematograf din Zürich, Kinematografen-Theater Seefeld.

Seara a început cu un cocktail şi o vizionare privată a a unui scurt film legat de istoria brandului Tommy Hilfiger, trecutul său artistic şi suportul acordat pentru Zürich Film Festival în ultimii 5 ani. După cina exclusivistă, oaspeţii s-au bucurat de cocktailuri si de un concert live al muzicianului britanic Marlon Roudette.

Oaspeţii VIP şi membrii juriului s-au bucurat de petrecere alături de iconicul designer american Tommy Hilfiger; de asemenea, au fost prezenţi şi Daniel Grieder, CEO Tommy Hilfiger şi CEO PVH Europe; Nadja Schildknecht şi Karl Spoerri, co-fondatori aI festivalului de film de la Zürich.

Gazde: Tommy Hilfiger, Daniel Grieder, Nadja Schildknecht şi Karl Spoerri.
Moritz Bleibtreu, Alexander Fehling, Joseph Fiennes, Nico Hofmann, Johannes Huebl, Bianca Keyman, John Niven, Clara Paget, Marlon Roudette, Elisa Sednaoui, Martin Suter şi Anatole Taubman.

Nadja Schildknecht a purtat o rochie personalizată cu paiete în degradé, din Hilfiger Collection cu detalii brodate pe decolteu și o panglică de mătase în talie.

În cadrul festivalului, Nadja a purtat trei rochii personalizate din Hilfiger Collection, printre care o rochie cu paiete in degrade, cu talia marcată de o centură din mătase poziţionată peste straturile de şifon bleumarin şi verde. Cea de-a doua rochie a avut broderie din paiete bleumarin, talia marcată de o fundă de mătase, iar fusta a fost realizată din şifon transparent, albastru intens, dar cu dublură opacă. Ultima rochie a fost realizată din paiete în degradé, linia gâtului fiind marcată de broderie cu motive vegetale, iar talia cu ajutorul unui cordon din mătase.

Johannes Huebl a purtat un blazer clasic gri din colecţia Fall 2015 Tommy Hilfiger Tailored.

Hilfiger Collection şi Tommy Hilfiger Tailored sunt disponibile în magazinele selectate Tommy Hilfiger din lume.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram