Functiile inedite ale unui microfon spion

3 octombrie 2015
Autor:
Content SEO

Atunci cand te gandesti la un microfon spion, tinzi sa te gandesti la microfoanele pe care le descoperi in filme, care sunt adaugate in telefoane sau sub biroul celui pe care vrei sa il asculti si care au nevoie de o sursa de energie continua pentru a functiona. Prezentul suna mult mai bine pentru cei care isi doresc sa spioneze. Un microfon spion dispune de zeci de functii, care mai de care mai interesante si poate sa faca lucruri pe care nu te-ai fi gandit in trecut ca le poate face.

Care sunt, asadar, cele mai inedite functii ale unui microfon spion?

Un astfel de dispozitiv tinde sa fie din ce in ce mai complex si prezinta functii si specificatii extrem de impresionante:

  • Are o marime de doar cativa mm. Poate fi ascuns oriunde, indiferent ca este vorba despre o bricheta, un telefon sau un pachet de tigari. De fapt, poate sa treaca de-a dreptul neobservat,chiar daca nu este ascuns;

  • Dispune de o autonomie uriasa. Exista microfoane care se bucura de autonomie de cateva mii de ore. Practic, poti asculta ceea ce se vorbeste langa acest dispus aproape un an de zile, fara sa fie nevoie de inlocuirea sursei de energie.

  • Ofera sunet in timp real. Microfoanele moderne sunt conectate la o retea GSM. Astfel, printr-un simplu apel, poti asculta in timp real tot ceea ce se vorbeste in zona pe care doresti sa o supraveghezi .

  • Poate fi activat prin SMS. Exista chiar si microfoane care pot fi activate prin SMS. Este suficient sa trimiti un mesaj la un numar dat, iar microfonul incepe sa inregistreze.

  • Poate fi localizat. O functie cu adevarat inedita a microfoanelor moderne este faptul ca pot fi localizate prin AGPS. Astfel, daca vrei sa urmaresti pe cineva, o poti face fara niciun fel de problema si ii poti cunoaste atat pozitia fizica, cat si fiecare cuvant.

Pe langa toate aceste functii deosebite, un microfon spion poate sa garanteze sunet de cea mai buna calitate. Astfel, majoritatea microfoanelor moderne, reusesc sa capteze ceea ce se vorbeste la cativa metri de ele si ofera in felul acesta informatii cat se poate de utile celor care le urmaresc.

Inregistrarile pot fi ulterior descarcate direct pe computer prin intermediul unui slot USB sau pot fi sterse cu usurinta de pe card, direct prin sms.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram