Finalizarea cu succes a activitații de furnizarea a programelor de formare profesionala pentru grupuri vulnerabile Proiect DEIS

29 septembrie 2015

“DEIS-Dezvoltare Economică prin Incluziune Socială” POSDRU/173/6.1/S/149041

DUPLEX 91 SRL, Beneficiar al proiectului POSDRU/173/6.1/S/149041 – „DEIS-Dezvoltare Economică prin Incluziune Socială”, demarat în data de 15 ianuarie 2015, anunță finalizarea cu succes a activității „A4.Furnizarea programelor de formare profesională pentru grupuri vulnerabile din grupul țintă”

În cadrul acestei activități desfășurate în perioada iunie – septembrie 2015 s-au furnizat programe de perfecționare pentru îmbunătățirea abilităților și competențelor necesare în domeniul TIC și programe de perfecționare pentru îmbunătățirea abilităților și competențelor necesare în antreprenoriat.

Programele de perfecționare derulate în Brașov și București au fost finalizate cu examene, iar persoanele care au absolvit au primit diplome acreditate ANC. La aceste cursuri au participat:

-32 de femei in situații de risc

-8 victime ale violenței în familie

-15 persoane de etnie romă.

Membrii grupului țintă care au absolvit programele de perfecționare de TIC și antreprenoriat vor primi o subvenție de 1000 de lei, o mare parte din ei fiind ulterior angajați în cele 9 Structuri de Economie Socială înființate în cadrul proiectului.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea economiei sociale în regiunile Centru și București Ilfov, în vederea facilitării creării de structuri ale economiei sociale. Ne propunem să intensificăm crearea de forme de ocupare variate, în diferite sectoare de activitate pentru categoriile dezavantajate, printr-un Parteneriat funcțional generator de noi servicii și oportunități.

Proiectul este implementat în parteneriat de următoarele entități:

Duplex 91 SRL- Lider de parteneriat
N&C Turism- partener 1.
Next G Plus SRL- partener 2.
Pentru informații detaliate despre proiect vă rugăm să scrieți la adresa [email protected], persoană de contact Carmen Alexandru, Expert implementare

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram