Secom® tine pasul cu cei mai energici maratonisti

29 septembrie 2015

La standul Secom® sunt disponibile oferte speciale la produse naturale care sustin nivelul de energie, pentru sanatatea sistemelor osos, cardiovascular, hepatic si nu numai. Consultantii Secom® au pregatit sfaturi pentru a ne mentine in forma, pentru a face fata antrenamentelor intense si pentru sanatatea intregii familii.
Cei care vor sustine particpantii la curse cu un mesaj de incurajare postat pe Facebook de la standul Secom® vor intra in tragerea la sorti cu premii constand in Mega-Nutrientul Alive!™.
De asemenea, reprezentantii Alive!™ vor fi prezenti in spatiul expozitional cu cadouri pentru energie, 133 de ingrediente esentiale pentru energie dintr-o singura sursa.
Bucharest International Marathon este un eveniment sportiv dedicat tuturor alergatorilor, indiferent de varsta si nationalitate. Cursele disponibile sunt: maraton, semimaraton, stafeta, cursa popular, cursa fotoliilor rulante si cele pentru copii. Fiecare editie a competitiei aduna mii de alergatori din Romania si alte tari de pe intreg mapamondul.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram