Produse apicole de la Pronapic

28 septembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Laptisorul de matca isi manifesta eficacitatea in diverse afectiuni, avand in structura sa 10-HD, fapt ce ii confera o actiune antifungica, antibacteriana si, bineinteles, antivirala.Acest produs apicol fortifica sistemul nostru imunitar si este eficient chiar si in problemele sistemului osteoarticular daca este consumat cu regularitate. In general, produsele apicole sunt romandate tuturor oamenilor, datorita influentei lor uimitoare asupra sanatatii, lucru stiut de secole intregi, fiind apreciate si utilizate intens in viata cotidiana. Aceste produse sunt niste alimente naturale, vegetale.

Mierea este aurul pe care il consumam, savurandu-i gustul inconfundabil si aromat, dar si beneficiind de o serie de efecte terapeutice,prin varietatea de carbohidrati, nutrienti, proteine si vitamine necesare pentru o buna functionare a intregului organism si intarirea sistemului imunitar,manifestand totodata si o actiune antiinflamatoare, expectoranta, fiind un aliat fidel in lupta cu alergiile si microbii. O alta utilizare a mierii se remarca si in afectiunile dermatologice, considerandu-se eficace in tratarea ranilor si tesuturilor cu probleme, accelerand vindecarea prin rolul sau antimicrobian. Mierea este excelenta si pentru frumusetea si ingrijirea pielii, manifestind un extraordinar efect tonifiant, antioxidant, emolient si cicatrizant. Ea are si functia de reglare a sistemului nostru endocrin pentru a functiona in limitele sale normale, totodata exercita si un puternic efect calmant al sistemului nervos, asigurand si un somn linistit in timpul noptii. Prin introducerea in alimentatie a consumului de miere, muschiul cardiac este stimulat si intarit, iar in perioada sarcinii, utilizand acest produs apicol, viitoarele mamici asigura dezvoltarea armonioasa a fatului. Cei care tin o cura de slabire, pot inlocui cu succes zaharul cu mierea,acest lucru favorizind scaderea in greutate.

Consumul regulat de produse apicole garanteaza prevenirea diferitor infectii si ne scuteste de neplacutele raceli, laringite sau faringite. Aceste minunatii ale naturii,pure, fara adaosuri chimice sau diversi coloranti artificiali,sunt o sursa de vitalitate si energie inepuizabila. Prin utilizarea lor sesizam o dinamica excelenta in prevenirea si tratarea bolilor.

Produsele apicole de la Pronapic ofera o o energizare complexa a trupului dar si a mintii. Multi sportivi de performanta apeleaza la ele pentru revigorare și recuperare, fapt ce ii ajuta enorm in activitatile lor. Asadar,toate derivatele apicole si-au justificat din plin statutul lor unic,de energizare si inlaturare a starilor de oboseala si epuizare fizica sau mentala.Si in perioadele de convalescenta, acestea isi demonstreaza efectivitatea, ajutand organismul sa se vindece intr-un ritm mai rapid,decat in mod obisnuit. Preventie,tratament si intretinere-iata ce va poate garanta in mod sigur preparatele naturale apicole.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram