Bucuresti Mall isi asteapta clientii cu doua restaurante noi

28 septembrie 2015

Bucuresti Mall, aflat in plin proces de renovare si modernizare, isi extinde si isi diversifica oferta de la o luna la alta. Incepand din luna septembrie, clientii centrului comercial se pot bucura de meniuri noi si o gama variata de preparate, in cele doua noi restaurante inaugurate la etajul al doilea, in zona de food-court: Oro Toro si Salad Box.

La Oro Toro, clientii vor descoperi o mare varietate de burgeri deliciosi, dar si salate, sandvisuri si alte preparate. Carnea de vita este importata din tari precum SUA, Irlanda, Noua Zeelanda, Uruguay, Italia sau Franta, iar preparatele pe baza de carne de vita au in compozitie carne maturata, portionata si preparata in cadrul macelariei proprii. Preturile sunt accesibile, iar calitatea burgerilor, recunoscuta pe piata.

La Bucuresti Mall, clientii se pot delecta cu burgerii preferati ai cunoscatorilor, gatiti in cuptorul cu carbuni – faimosul The Black Widow, preparat din carne Black Angus, The Godfather Burger, Cowboy Burger sau Oro Toro Burger, specialitatea casei.

Parte a francizei romanesti lansate in 2012 la Cluj-Napoca, noul restaurant Salad Box ofera hrana sanatoasa, la preturi accesibile, si control al clientului asupra a ceea ce comanda. Meniurile cuprind patru categorii principale: salate, supe-crema, deserturi si sucuri naturale. Clientii isi pot crea singuri, dupa preferinte, propriile salate. Ingredientele sunt intotdeauna la vedere, iar prepararea salatelor are loc in fata clientului.

O alegere perfecta pentru cei care-si doresc gustari mai lejere, Salad Box din Bucuresti Mall are in meniu supe-crema delicioase de salata verde, linte rosie, sfecla rosie sau praz, salate Dakota, Alaska sau Boston, mixuri energizante de sucuri naturale din diverse fructe.

Deschiderea celor doua noi restaurante face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania. In luna septembrie, Bucuresti Mall a implinit 16 ani de la inaugurare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram