Afla cat te costa inchirierea unei platforme ecommerce

28 septembrie 2015

Inchiriere lunara platforma magazin online
Nu dispui de suma necesara pentru realizarea unui magazin online propriu sau nu doresti o investitie intr-un magazin online, ai posibilitatea de inchiriere platforma cu optiunea ca oricand vei dori sa o achizitionezi si sa o transformi intr-o platforma proprie.

Adica vei plati lunar inchirierea ei si daca intr-o anumita perioada de timp doresti sa devina a ta pe viata, ai posibilitatea sa o cumperi la un pret avantajos.

Odata ce optezi pentru inchirierea platformei pentru magazin online, va fi gazduita pe serverul nostru pe domeniul clientului - domeniu , si vei dispune de un design presetat cu posibilitatea de modificare schema coloristica.

Serverul de gazduire, este un server Dedicat optimizat si configurat pentru aceasta platforma ce ofera o viteze crescuta de navigare in platforma cu un numar mare de vizitatori online.

Platformele inchiriate beneficiaza de toate functionalitatile platformei fara a avea o restrictie in utilizare in vr-un fel.

Costul inchirierii va depinde foarte mult de numarul de produse pe care le vindeti online cat si gama de produse si va fi format din taxa de setare platforma plus un abonament lunar.

Costul de cuparare platforma va fi stabilit la inchiriere, in euro, prin intelegere contractuala si nu va exista riscul de crestere in momentul in care optati pentru acest pachet de inchiriere.
Nu vor exista alte costuri ascunse, decat cele prevazute, de la inceput, in contractul dintre parti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram