Despre piese auto opel – cureaua de transmisie

28 septembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Ei bine, la VioCar aveti posibilitatea de gasi in cel mai scurt timp orice tip de piese auto opel, baza noastra de produse contine peste un milion si jumatate de piese pentru toate modelele de Opel. Putem spune despre aceste autoturisme ca sunt printre cele mai indragite la noi in tara, atat datorita aspectului lor placut, dar mai ales si datorita calitatii acestora, a fiabilitatii si mai ales a pretului. Deoarece aceste masini pot functiona doar cu mici interventii chiar si sute de mii de kilometrii, vom descrie in acest articol, cateva dintre aspectele ce privesc schimbarea curelei de distributie si mai ales la ce aspecte trebuie sa fiti atenti.

Deoarece pe langa oferta extrem de generoasa de piese auto opel pe care o oferim, va putem asigura si service-ul pentru aceste masini, astfel, va recomandam sa nu schimbati cureaua de transmisie daca nu detineti un bagaj de cunostiinte in domeniul auto.

Pe langa piese auto opel oferim si service autorizat

In primul rand, puteti achizitiona o curea de transmisie de pe siteul nostru de piese auto opel selectand modelul de Opel pe care il detineti si selectand filtrele necesare. Preturile noastre sunt minime, livram in cel mai scurt timp si oferim o garantie de retur de 10 zile. O curea de transmisie are rolul de a face legatura dintre axul motorului cu pompa de ulei, apa, alternatorul dar si alte subansamble ce au nevoie a fi actionate de catre motor.

Daca ar fi sa facem un top al celor mai des achizitionate piese auto opel am putea spune ca la modelele mai uzate (peste 55.000Km parcursi) cele mai des intalnite situatii tin de cureaua de transmisie sau de elementele actionate de catre aceasta, pompele sau alternatorul. Majoritatea problemelor pleaca de la o singura greseala. In foarte multe unitati de service slab dotate si cu asa-zisi tehnicieni auto, au tendinta de a supra-tensiona cureaua de transmisie ducand astfel la ruperea ei sau la spargerea propriu-zisa a pompei de apa, sau distrugerea alternorului, etc.

Tensionarea corecta a curelei de transmisie

Pentru a putea evita aceasta risipa de piese auto opel, sa ii spunem astfle, la montarea curelii de transmisie trebuiesc repspectati toti parametrii de intindere ai acesteia. De asemenea, pentru verificarea intinderii curelei de transmisie se foloseste un masurator de tensionare. Astfel, tehnicienii nostri pot sa va asigure de calitatea serviciilor oferite, iar dumneavoastra veti pleca din service cu un Opel gata sa parcurga inca alti 60.000 de kilometrii.

Va recomandam sa schimbati kitul de distributie oricand simtiti ca autoturismul nu se comporta corect, sau scoate sunete ciudate. Lipsa de reactie la aceste simptome va poate lasa in mijlocul drumului fara masina.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram