Avantajele inchierierii unei baze de date cu lista firme

25 septembrie 2015
Autor:
Content SEO

O baza de date completa, bine pusa la punct, este indispensabila pentru orice tip de campanie de direct marketing. Pentru companiile care se afla la inceput de drum, una dintre cele mai mari provocari este realizarea unei astfel de baze de date. Pentru companiile mici, piedica principala in obtinerea unei liste firme sau persoane fizice bine structurata este lista unui departament specializat. Solutia pentru aceasta problema sunt serviciile de inchiriere a acestor baze de date.

Lista firme - care sunt avantajele?

Pentru companiile care se bazeaza pe campanii de direct marketing pentru vanzari, accesul la o lista actualizata de firme este indispensabil oricarei campanii de promovare si marketing, indiferent de metodele si canalele utilizate.

Accesul la o astfel de baza de date personalizata, pe domenii de activitate, are un numar mare de avantaje:

  • Se poate face analiza competitiei;
  • Se pot crea campanii de marketing direct complexe;
  • Se poate crea o retea solida de afaceri;
  • Se pot crea retele de comunicare.

Baza de date de calitate este in mod egal importanta pentru promovarea businessului cat si pentru campaniile de vanzari. Realizarea unei astfel de baze de date pentru liste firme este insa un proces destul de complex.

Mariile companii au intregi departamente care se ocupa de acest aspect pentru ca bazele de date sa fie bine structurate, sa contina informatii complete si sa fie in permanenta reactualizate.
Pentru companiile mici sau care se afla la inceput de drum, o alternativa viabila este inchirierea unei baze de date.

Ce inseamna inchirierea unei baza de date?

Firmele care depind de marketing direct pentru vanzari si activitati promotionale au nevoie de o baza de date solide. Companiile care se ocupa de inchirierea bazelor de date au la dispozitie baze de date cu liste firme complete, actualizate pentru fiecare an financiar.

Aceste baze de date contin mii de contacte impartite dupa criteriile de interes pentru fiecare companie in parte. Firmele din bazele de date oferite spre inchiriere contin inclusiv PF-uri, SRL-uri, PFA-uri, intreprinderi individuale sau PFI-uri.

Inchirierea unei baze de date cu firme inseamna obtinerea unei baze de date targhetate. Oferind companiilor care ofera astfel de servicii detalii complete despre serviciile companiei sau profilul publicului tinta, baza de date obtinuta este atent personalizata.

Avantajele inchirierii unei baze de date sunt clare:

  • Baza este realizata de expertii in domeniul colectarii de informatii din surse publice;
  • Toate firmele din lista si-au exprimat acordul pentru a primi comunicari de marketing;
  • Baza de date este segmentata in functie de necesitatile clientului, dupa demografice, stil de viata, nivel de studiu, ocupatie, venituri sau in cazul firmelor dupa domeniul de activitate, capital sau arie de activitate;
  • Calitatea datelor este garantata de compania care inchiriaza baza de date;

Actualizarea bazei de date intra in obligatiile companiei care ofera serviciul.

Bazele de date pot fi folosite pentru cresterea veniturilor, targhetarea corecta a segmentelor tinta si realizarea de strategii de marketing complexe.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram