Avantaje si inconveniente la achizitia unei vile in Corbeanca

24 septembrie 2015
Autor:
AUTHORITY

Vilele din zone rezidentiale sau ultracentrale sunt pe primele locuri in topul preferintelor clientilor companiei despre care urmeaza sa discutam. Aici, zonele selecte si amenajarile de exceptie se bucura de o atentie speciala din partea consultantilor imobiliari, iar criteriile de selectie.

Desi cererea pentru vile in Corbeanca a inregistrat o crestere cu 15%, preturile pentru aceasta pozitionare premium au ramas la valorile stabilizate in perioada de criza, mentioneaza specialistii companiei. Pentru clientii interesati de investitii rezidentiale ce se mentin sceptici fata de idea unei asemenea achizitii, va prezentam avantajele si inconvenientele unei vile din Corbeanca, oferte pe care le puteti gasi pe site-ul agentiei Regatta. Dezvoltarea zonei metropolitane din Bucuresti va accelera potentialul investitional al vilelor din aceasta categorie, sedimentandu-le statutul de proprietati premium.
Aceste oferte prezinta preturi mult mai avantajoase comparativ cu alte pozitionari premium, portofoliul agentiei imobiliare incluzand, spre exemplu, proprietati de la 110 000 E la 2,9 milioane E.

Unul dintre primele argumente pentru achizitia unei vile in zona respectiva este dat de apropierea de natura si gradul redus de poluare, remarca specialistii agentiei.

Ofertele pe care le gasim pe site ne incanta inclusiv prin curtile generoase, atribut ce cu greu poate fi intalnit la proprietati similare din Bucuresti, permitand amenajarea unor facilitati de relaxare precum piscinele sau terenurile de joaca. Zona Corbeanca se impune totodata prin siguranta, acest aspect fiind deseori invocat potrivit specialistilor de la agentia imobiliara Regatta la alegerea vilelor din oferta companiei. Familiile care doresc o vila intr-o zona exclusivista (acest segment de clienti se afla mereu in atentia consultantilor companiei) vor fi incantate de comunitatea de vecini cu un statut socio-profesional asemanator. Acum beneficiati de o ocazie speciala: expertii agentiei au inclus la categoria vanzarilor o superba vila cu 12 camere in aceasta regiune.

Imobilul dispune de o minunata piscina cu acces catre terasa, dar si de sala de fitness, bar si sala de bowling.

Vilele din aceasta zona includ constructii contemporane, realizate la standardele actuale de calitate, cu instalatii noi, cu o compartimentare inteligenta, iluminat natural si spatii ergonomice.
Alegerea unei vile disponibile la vanzare prin Regatta in aceasta zona ofera un acces modest la diverse servicii precum cele de comert, farmacie, etc. In ciuda infrastructurii, dezvantajul unei case in Corbeanca este data de pozitionarea destul de problematica pentru persoanele al caror stil de viata impune o prezenta zilnica in Bucuresti.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram