Proiectul „ȘANSA mea în ȚARA mea“: Conferința finala în Regiunea Centru

23 septembrie 2015

XEROM SERVICE S.R.L. Alba Iulia a derulat, în parteneriat cu S.C. 3 ART S.R.L. Baia Mare și Asociația Pro Factum Alba Iulia, proiectul „ȘANSA mea în ȚARA mea“. Conferința finală, prevăzută în cadrul proiectului menționat, va avea loc în data de 29 septembrie 2015, ora 12.00, în sala de Conferințe a Hotelului „Parc“, strada Primăverii, nr. 4, județul Alba, regiunea Centru. Evenimentul va reuni reprezentanți ai instituțiilor publice locale și regionale, ai firmelor și ONG-urilor, experți și reprezentanți ai beneficiarului și partenerilor din proiect, ai mass media. Participanții vor afla de la experții proiectului care au fost avantajele participării la serviciile furnizate gratuit prin proiect, dar și care sunt rezultatele atinse pe parcursul celor 18 luni de implementare.
Grupul țintă al proiectului, în total 600 de beneficiari, a fost format din persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri – cei mai mulți de lungă durată – și persoane inactive, din regiunile Centru (județele Alba și Sibiu) și Nord-Vest (județele Maramureș și Satu Mare).

Proiectul „ŞANSA mea în ŢARA mea” are drept scop combaterea șomajului și creșterea ratei de ocupare pe piața muncii din cele două regiuni de implementare – Centru și Nord Vest. Are un buget total de 5.632.100 lei și este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”, Axa prioritară: 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenție: 5.1. „Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare”.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram