Cum sa castigi bani din blog

22 septembrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Daca ai un blog, indiferent de domeniul in care activezi, exista mai multe oportunitati prin care poti castiga bani, publicand tot felul de articole sponsorizate pentru diverse companii.
Pe langa articole, mai poti posta diverse reclame care sa iti aduca bani din blog. Acest tip de publicitate poate fi monetizat in 3 variante:
• Plata pe click – agentul de publicitate te plateste de fiecare data cand cineva da click pe reclama sa.
• Plata pe afisare – advertiserul te plateste de fiecare daca cand reclama apare pe pagina blogului.
• Plata pe actiune – advertiserul te plateste de fiecare data cand cineva da click pe reclama si face ceva (de exemplu, daca se face reclama unui magazin online, plata se face cand cineva chiar cumpara un produs, dupa ce acceseaza reclama de pe blogul tau).
In general, cel care doreste sa isi faca publicitate alege modul in care vrea sa te plateasca, majoritatea preferand plata pe click sau pe actiune. Daca totusi ai un blog de renume, cu foarte multi cititori unici pe zi, vei avea un cuvant de spus cand vine vorba de negocierea remuneratiei.
Reclamele publicate pe blog pot fi si ele de mai multe tipuri. De exemplu, exista un program de afiliere, folosit in special cu cei de la amazon sau ebay, prin acest program, tu publici pe blog o reclama cu un produs, si esti platit cu un procent cand cineva achizitioneaza acel produs de pe site-ul mama.
Multe bloguri ofera spatii de publicitate pe pagina lor. Acestea vand bannere in diferite locuri, in general pe lateral si sus. Cu cat este mai mare bannerul, cu atat este si pretul mai mare.
De asemenea, iti poti inscrie blogul pe Aliada.ro si poti incepe sa scrii articole pentru care esti platit !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram