Vine iarna? Cauciucuri noi

22 septembrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Elementele componente ale cauciucurilor de iarna sunt concepute pentru a functiona la temperaturi scazute ce pot ajunge pana la – 45°. Scobiturile circumferentiale largi ale cauciucurilor ajuta la canalizarea zapezii, ghetii sau a apei si mentinerea lor departe de suprafata anvelopelor pentru un contact mai bun dintre drum si pneu. Anvelopele de iarna performante din zilele noastre, ofera o buna tractiune si pe drumurile uscate inghetate, cat si o calatorie silentioasa si confortabila.
Cauciucurile noi

Chiar daca masina dumneavoastra este echipata cu un control al tractiunii sau franare ABS, cauciucurile noi de iarna sunt benefice. Aceste componente electronice ajuta la prenevirea patinarii rotilor cauzata de punerea masinii in situatii dificile si la evitarea blocarii franelor din cauza franarii in exces. In timp ce aceste sisteme te ajuta sa conduci in siguranta, ele nu imbunatatesc si tractiunea – singurele lucruri care maresc puterea tractiunii masinii dumneavoastra sunt cauciucurile.

In plus, in sezonul rece ati putea avea la dumneavoastra un set de lanturi pentru zapada. Unele tari, chiar cer soferilor sa aibe aceste accesorii atunci cand calatoresc pe anumite drumuri.

Accesand site-ul http://cauciucauto.ro veti descoperi cauciucurile potrivite pentru masina dumneavoasta. In plus, daca doriti, echipa din spatele acestui site se va ocupa de schimbul de sezon al anvelopelor. Dumneavoastra nu trebuie decat sa va duceti la ei sau puteti apela la serviciul lor de vulcanizare mobila, pentru a se deplasa unde aveti nevoie dumneavoastra.

Circulati in siguranta si nu lasati vremea sa stea in fata dorintei dumneavoastra de a calatori. Pregatiti-va tot ceea ce aveti nevoie si porniti la drum.

Drum bun!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram