Curieratul cu drone

21 septembrie 2015
Autor:
S.C. Allproweb Computer SRL-D

Amazon a dezvaluit acum ceva timp ca intentioneaza sa introduca Prime Air, curieratul cu drone, in aria sa de servicii, produsele ajungand la clientii lor in aproximativ 30 de minute daca isi aleg aceasta optiune.

Pentru a putea alege aceasta modalitate de livrare, comanda trebuie sa aiba pana in 2.5 kg, sa fie suficient de mica incat sa incapa in cutia speciala atasata de drona si locatia sa fie intr-o raza de maxim 15 km. Problema cea mai mare este greutatea, ceea ce inseamna ca se pot comanda doar electronice mici, carti sau haine.
Filmari cu drone

Timpul de livrare este minunat, mai ales daca va grabiti sa plecati undeva si aveti nevoie de un produs anume. Insa acest beneficiu cu siguranta nu va veni gratuit. In prezent, Amazon taxeaza cu 99 de dolari pe an persoanele care isi doresc produsele livrate in maxim 48 de ore de la comanda.

Pana se va introduce si in Romania curieratul cu micutele aparate zburatoare sa fim multumiti ca totusi noua ne ajung produsele chiar si in 24 de ore de la comanda si la preturi mult mai mici.

Sa ramanem totusi la partea mai captivanta a dronelor si de care ne putem bucura cu totii: fotografie aeriana. De ce sa caram cutii, cand putem surprinde imagini uimitoare si crea amintiri unice?
Daca nu aveti inca un hobby actual, recomandam sa va achizitionati o mica drona cu care sa va jucati. Veti vedea ce captivanta este experienta si cu siguranta veti dori mai mult.
In cazul in care doriti filmari aeriene de buna calitate, apelati la www.aeroview.ro pentru cele mai bune servicii de pe piata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram