5 ponturi de la Regatta pentru amenajarea unui apartament mic

21 septembrie 2015
Autor:
AUTHORITY

Inspectand oferta pe piata si vizitand apartamente de vanzare, ati putea avea dubii cand intalniti in schimbul unor preturi atractive, ce se incadreaza cu succes in bugetul dvs, apartamente a caror compartimentare nu atinge intocmai asteptarile dvs. Nu respingeti din start aceste oferte, in special in conditiile in care pretul, zona, vecinatatile si facilitatile va favorizeaza, deoarece cu amenajarea potrivita, o astfel de locuinta poate deveni un camin confortabil.

Pe de alta parte, exista pe piata agentii care propun clientilor locuinte luxoase, ale caror amenajari sunt exact cum ati visat. Daca va doriti o terasa superba, un living spatios si chiar o camera de joaca pentru copii veti beneficia de oferte unice din partea acestei agentii de top. Apartamentele scoase la vanzare prin Regatta sunt casele confortabile si primitoare spre care va veti intoarce intotdeauna cu drag. Categoria vanzarilor cuprinde propuneri deosebit de atractive, dedicate in special clientilor care doresc sa se orienteze catre sectorul locuintelor de lux. Sunt preferate zone precum Herastrau, Baneasa, Primaverii, Aviatorilor sau Pipera.

In cele ce urmeaza, aveti la dispozitii cateva sugestii practice de decoratiuni interioare:

Valorificarea colturilor apartamentului

Chiar si un contur aparent problematic al casei, cu multe nise ar putea inspira creativitatea noului propietar, ce va descoperi in provocarea amenajarii propriului apartament noi posibilitati de design. O astfel de nisa poate adaposti o camara, un mic dresser pentru imbracamintea voluminoasa, un frigider sau chiar o masuta cu un calculator. Ele pot fi expusa sau camuflate cu eleganta de o draperie mata intr-un motiv ce se armonizeaza mobilierului.

Atentie la spatii moarte din apartamentul dumneavoastra

O locuinta mica ne forteaza sa nu irosim spatii in care ar putea fi incadrate obiecte utilitare sau decorative. Pentru ca incaperea sa nu fie acaparata de mobila, incercati sa pozitionati astfel de piese lipite de perete. Dincolo de aceasta abordare, in noul dvs apartament verificati fiecare spatiu intre piesele de mobilier si colturi. In aceste locuri puteti introduce cu succes dulapioare, cutii, ladite sau vaze.

Mobilier pliabil pentru amenajarea apartamentului

Ati observat cum unele piese de mobila nu pot reprezenta o prioritate in viata de zi cu zi, gasindu-si utilitatea in anumite momente, in special cu ocazia vizitelor? Daca mesele si scaunele pot fi retrase cu discretie in spatii moarte, designerii de mobila au gandit inclusiv posibilitatea exploatarii planurilor verticale. Un dulapior elegant ce ar putea parea destinat pastrarii medicamentelor sau produselor cosmetice ne poate surprinde pastrand o ... masa.

Mobilier cu picioare vizibile in favoarea celui pana la podea

Daca va temeti ca apartamentul pe care tocmai ce l-ati cumparat nu este prea ofertant din punctul de vedere al amenajarii, nu uitati de avantajele pe care piesele de mobilier cu picioare le pot oferi comparativ cu cele ce ating cu intreaga suprafata interioara podeaua. V-ati confruntat vreodata cu dezamagirea si frustrarea de a vedea cum amenajarea pe care a-ti gandit-o pentru locuinta dvs este distrusa de o nepotrivire de doar cativa cm a pieselor de mobilier? Aceste modele de canapele, fotolii si chiar dulapuri, spre deosebire de cele la podea reduc considerabil riscul unei astfel de neplaceri.

Zugraveala potrivita pentru un apartament mic

Capacitatea albului si a nuantelor deschise de a induce iluzia optica a spatiului este bine cunoscuta insa dincolo de acest efect, daca doriti sa oferiti locuintei dvs efectul vizual al unui apartament cu suprafete mai ample indicat este sa optati pentru pereti monocromatici, evitand varii combinatii de culori. Pentru a pastra acest efect, un singur loc permite incadrarea de motive fie prin zugraveala sau tapet, mai precis tavanul, care preluand aceasta abordare estetica va oferi iluzia unei incaperi mai inalte.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram