Tratarea inflamatiilor gastrice cu miere de manuka

21 septembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Se poate spune despre albine ca sunt o adevarata minune a naturii. Pe langa faptul ca datorita lor plantele se pot reproduce prin procesul de polenizare oferit de catre albine, acestea ne ofera si ceea ce anticii au denumit elixirul vietii, mierea. Plantum va ofera miere de manuka, cea mai buna miere din lume. Aceasta ete recunoscuta la nivel mondial ca fiind un produs natural cu o serie de proprietati unice, defapt atat de speciale, incat cercetatorii au identificat un element antibacterian atat de puternic si unic, incat l-au denumit pur si simplu, Factorul Unic Manuka sau UMF (Unic Manuka Factor). In mica noastra serie de 7 articole vom vedea cate o utilizare uzuala pentru aceasta miere.

Miere de manuka – sanatate pentru organism

In primul rand, curele cu miere de manuka pentru afectiuni ale sistemului digestiv sunt aplicate de foarte mult timp. Mierea de manuka are ca si principala zona de provenienta cea a Noii Zeelande dar si Australia. Aceasta miere este facuta de catre albini din polenul florilor de Manuka sau Leptopspermum, asa cum sunt denumite acestea din punct de vedere stiintific. Datorita factorului UMF, dietele cu miere de manuka sunt recomandate in mod special in afectiunile sistemului digestiv. Datorita continutului de peroxid de hidrogen, UMF dar si substante nutritive si regenerative, tratamentele cu miere de manuka pentru gastrita sau ulcer gastric sunt foarte eficiente.

Aceasta miere e singura din lume care poseda astfel de proprietati, desi majoritatea tipurilor de miere contine peroxid de hifrogen, care are proprietati antibacteriene foarte buna, numai in miere de manuka vom gasi si factorul UMF. Spre deosebire de peroxidul de hidrogen care poate fi distrus foarte usor de catre anumite enzime de organism sau de caldura si lumina, proprietatea UMF este foarte stabila.

Cura de tratament cu miere de manuka

Dupa cum cunoasteti gastrita este inflamarea mucoasei gastrice. Aceasta poate fi atat cronica, cat si acuta, in ultimul caz fiind o afectiune cu dezvoltare rapida si se manifesta prin dureri localizate la nivelul burtii. Principala cauza a gastritei este o alimentatie puternic dezechilibrata combinata cu o stare de stres continua. Astfel, orice forma de gastrita netratata la timp, poate duce la aparitia ulcerului.

Ca si remediu pe baza de miere de manuka pentru gastrita si ulcer, putem spune ca in mod normal, o ligurita de miere de manuka luata dimineata, poate ameliora perceptibil simptomele. In cazul in care efectele nu sunt multumitoare, puteti mari doza de miere de manuka la maxim o jumatate de lingurita de miere inainte dupa fiecare masa. Odata ajunsa in sistemul digestiv, mierea de Manuka va crea un strat protector si va elimina totodata microbii si factorii generativi ai inflamatiei.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram