Speedliner Vopsea hidroizolanta permanenta aplicare

16 septembrie 2015
Autor:
Zoom-Biz

Se cunoaste poate prea bine ca apa si lichidele in general sunt inamicul suprafetelor metalice. Indiferent ca vorbim despre un pickup, o camioneta, o duba de transport sau remorca unui TIR, toate acestea au suprafete metalice care pot fi foarte vulnerabile la actiunea apei si a infiltratiilor lichidelor ce rezulta din transportarea diferitelor tipuri de marfuri. Speedliner - Vopsea hidroizolanta permanenta este solutia perfecta pentru protejarea interiorului oricarui mijloc de transport marfuri si nu numai. In primul rand, acest produs este unic in lume, deoarece formula sa ii permite o serie de caracteristici deosebite in ceea ce priveste rezistenta la uzura mecanica dar si la cea chimica, facand din acest produs o solutie perfecta pentru orice posesor de mijloc de transport al marfii si nu numai.

Speedliner - Vopsea hidroizolanta permanenta un produs bi-component

Deoarece Speedliner - Vopsea hidroizolanta permanenta este un produs bi-component trebuie sa va detaliem cateva aspecte ce tin de aplicarea acestuia, care dealtfel este una facila, la indemana oricarei persoane, fara a avea o pregatire speciala in acest domeniu. Pe langa cele doua componente ale sale, baza si activatorul mai pot fi adaugate diferite componente, cum ar fi pigmenti sau particule pentru a suplimenta aderenta acestui produs. In mod obisnuit Speedliner - Vopsea hidroizolanta permanenta ofera o excelenta aderenta in medii uscate, insa pentru a spori gradul de aderenta chiar si in conditii de umezeala sau prezenta a lichidului pe suprafata acesteia, pot fi adaugate granule de cauciuc in compozitie. Acestea pot oferi o aderenta excelenta chiar si in cazul existentei peliculelor de apa sau lichid.

Principiul de dozare a acestui produs bi-component este 3-1 si 1 . Mai exact, la 3 parti de baza se adauga o parte de element de activare, si, optional o parte de aditivi, pigmenti sau pentru aderenta. Speedliner - Vopsea hidroizolanta permanenta are un timp de aplicare de maxim 20 de minute. Acest lucru inseamna ca dupa amestecare, aveti la dispozitie cel mult 20 de minute pentru a aplica acest produs pe suprafetele dorite. Aplicarea poate fi efectuata atat cu o pensula, rola, dar si prin pulverizare, in functie de necesitatile si aplicatia pe care o doriti. Pentru a obtine un grad de uniformitate a stratului, va recomandam sa folositi un pulverizator. Astfel, veti putea aplica un strat de o grosime egala pe intreaga suprafata, dar si neted in acelas timp.

Speedliner - Vopsea hidroizolanta permanenta – timpi de lucru

Timpii de uscare pentru Speedliner - Vopsea hidroizolanta permanenta sunt relativi scurti tinand cont de faptul ca acest produs este destinat aplicatiilor in straturi groase. La o temperatura de 22o Celsius, timpul de uscare la suprafata este de aproximativ 12 ore, iar timpul necesar pentru uscarea completa a stratului aplicat este de 72 de ore.

In concluzie, putem spune ca Speedliner - Vopsea hidroizolanta permanenta este un produs destinat pentru acoperirea elementelor si a suprafetelor metalice cu o deosebita rezistenta la socuri, abraziune, cu un grad de impermeabilitate excelent. Va asteptam pe siteul nostru, www.speedlinerromania.ro pentru mai multe informatii despre unicul produs in lume ce ofera protectia completa pentru suprafetele metalice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram