Mi am dat seama ca și eu am fost o Sugarbabe

7 septembrie 2015

Maria, cel mai nou membru din echipa Sugardaters, spune că termenul de Sugarbabe sau Sugardaddy nu este unul foarte cunoscut în Romania. Ci mai degrabă expresia de domn generos sau femeie întreținută/materialistă.

Cum a ajuns sa fie o Sugarbabe? ” Am început să fiu o Sugarbabe de foarte tânără, când internetul nu era la indemâna oricui, trebuia sa mergi în Internet Caffe-uri și pe vremea când nu erau atât de multe site-uri matrimoniale. Socializam pe Mirc și Messenger. Îmi plăcea să vorbesc cu oameni care nu mă cunoșteau. Îmi era foarte ușor să-mi exprim adevăratele sentimente.Eram eu goală-goluță. Nu-mi păsa dacă eram judecată. Și știți ce? Chiar nu eram judecată, pentru că bărbații erau deja maturi și chiar m-au ajutat foarte mult să-mi recapăt încrederea în mine. Acasă era un haos, viața mea nimic mai presus” ne povestește Maria.

”Cel mai mult îmi plăcea să vorbesc cu domni din țările străine. Aveam niste țeluri personale pe care vroiam să le ating, precum perfecționarea limbii engleze, descoperirea culturii lor și de ce să vă mint, aveau și mai mulți bani. Și mi se părea mai sigur așa. Preferam domnii din Germania. Erau cei mai buni gentlemani și foarte darnici. Am călătorit foarte mult, dar mai ales am ajuns în locuri unde nu era picior de om. Mi-a plăcut la nebunie să fiu răsfățată și alintată, ascultată și m-am simțit foarte în siguranță, atât financiar cât și emoțional”

”Urmează să mă căsătoresc cu un SugarDaddy vara viitoare. Pentru că nu am stare să stau toată ziua acasă, fac mult voluntariat. De aceea am și poposit în echipa Sugardaters. Mă consider un atuu pentru ei, pentru simplu fapt ca înțeleg mintea consumatorului de pe Sugardaters. Am fost și eu ca ELE și voi avea pentru tot restul vieții pe cineva ca EL.”

”Recomand așadar sugardaters pentru voi dragele mele care aspirați la o viață liniștită, fără prea multe bătăi de cap. No regrets din partea mea!”

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram