Tradiție și pasiune pentru moda motorul unui business autohton

7 septembrie 2015

Allboutique[.]ro, un business care promovează moda românească, lansează constant colecții autentice, inspirate de tradiția și cultura din România. Pe lângă pasiunea pentru frumos, care se reflectă în acest magazin online, regăsim și ideea de a da ceva înapoi comunității din care facem parte, întrucât proiectul promovează produse realizate exclusiv în România.

“Am lansat acest business din dorința de a promova producători și designeri români, care fac haine foarte frumoase la prețuri accesibile și în ediții limitate. De obicei, nu îi regăsim în marile magazine sau în alte platforme online. Ne dorim să venim astfel în întâmpinarea nevoii femeilor de a îmbrăca altfel de haine, pe care nu le găsesc în magazinele de retail existente pe piață.”, spune Cătălina Brînză, fondatoarea Allboutique[.]ro.

Povestea sa își are începuturile în cei nouă ani pe care i-a lucrat în fashion și în industria comerțului. Nu numai că a asimilat cunoștințe din domeniu, ci chiar a fost în permanență conectată la noile tendințe din modă și a simțit că piața din România avea nevoie de altceva. Deși are un job full-time, pasiunea și ambiția sa au contribuit la punerea în practică a ideii sale de antreprenoriat în lumea modei.

“Îmi place să fiu antreprenor, deși este un drum lung și anevoios, presărat cu multe greutăți și piedici de multe ori, dar la finalul zilei satisfacția personală este imensă și îți dă puterea de a o lua de la capăt.” ne împărtășește Cătălina.

Allboutique[.]ro este un magazin online autohton care promovează moda românească prin articole vestimentare și accesorii inedite realizate în România. Colecțiile disponibile nu se limitează doar la îmbrăcăminte și încălțăminte pentru femei sau accesorii, ci reinventează orice ținută și îi conferă un aer original.

Magazinul a lansat recent cea mai nouă colecție specială de papioane din lemn gravat sau pictat în motive tradiționale specifice pentru anumite zone din țară, de la Gorj până la Maramureș. Este o nouă inițiativă prin care fondatoarea Allboutique[.]ro își propune să readucă în atenție valorile autentice și tradiția din România.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram